Mar 14, 2016

PROMOOOO!!!

Salam uolss,

i nak bagi special price untuk sesiapa yang nak pakai Premium Beautiful. Offer ni limited untuk 14 hari sahaja sampai 28 Mac 2016. 

So, pada sesiapa yang nakkan special promo ni, whatsapp i  laju2!!!
premium beautiful best buy special promotion



CALL ME NOW ! 


Laila

Mar 13, 2016

Kenapa PB??

Kenapa suka sangat JUAL PB? 


Senang. Mintak ukuran. Fitting. SOLD 

Produk yg tkde expired date. 

Setiap hari wanita / perempuan akan dilahirkan di dunia. Tengok sendiri berapa ramai wanita dalam keluarga masing-masing 

PB ni kan baju dalam. Yg paling special lelaki pun boleh pakai tapi bengkung je la. 󾌡 

PB ni 70% utk kesihatan. Yg balance 30% tu utk kempiskan perut, lentikkan badan & push up aset kita!! 

Kalau tak pakai PB rugi sgt!! Takkan taknak share produk yg hebat ni dengan org lain. 

Jual online je senang, kadang2 sampai kul 2 pagi duk layan order. 

Dengan guna PB dah berjaya bantu ramai customer PREGNANT!! 

Ilmu jual PB 100% leaders akan bantu & ajarkan. 

BONUS BESAR, MELANCONG FREE, KERETA PUN DAPAT FREE!!!

Siapa nk tahu rahsia bisnes PB??



CALL ME NOW and book your appointment! 

Laila

Mar 8, 2016

Happy International Women Day πŸ‘„πŸ’…πŸ’ƒπŸ’•

Happy International Women's Day to all inspiring hot moms, beauty tycoons, every single pretty babes and to all woman of planet earth! Keep doing whatcha doing, stand strong, fly high.


"Dont be a Queen waiting on a King. Be a Queen, busy with her Kingdom until her King arrives" 


Keep inspiring, keep hustling! And lets run the world! πŸ’ƒπŸ’ͺ❤πŸ’…





Yours truly πŸ’•

Mar 7, 2016

CC Cream and BB Cream

What's the difference?

Trend terkini, ramai dah bertukar dari penggunaan Foundation biasa kepada BB cream and CC cream.
However masih ramai tertanya and confuse apakah perbezaan antara BB cream and CC cream
BB Cream = "Beauty Balm"
Texture: Creamy and moisturizing
A non brightening primer, light foundation, moisturizer, 
and sunscreen in one, with built in anti-aging properties.
BB cream is a bit heavier and suitable for dry skin.


CC Cream = "Color Corrective"
Texture: Lightweight and fast-absorbing
Skin brightening primer, light foundation, moisturizer, sunscreen, 
anti-aging ingredients and some with collagen boosters.
CC cream tends to be lighter, so suitable for acne-prone skin and focuses on concealing.

bb cream vs cc cream

bb cream, cc cream, dd cream - comparisons

BB cream vs CC cream:
Which one is the best?

Ramai akan memilih CC cream, based on few criterias below..
CC cream menunjukkan hasil yang lebih baik dari BB cream.
why choose cc cream


Why Choose COZUMA CC cream?

cozuma-cc-cream


Because Cozuma CC Cream gives you
10 Incredible Wonders!

cozuma wonders - cc cream - 10 wonders

Why I love COZUMA CC cream?
i suka sangat-sangat pakai Cozuma CC Cream sebab very easy to apply, cepat meresap, tak rasa melekit, light, dan paling penting dapat bagi full coverage for my skin and looking flawless gituuu ;) It is also wudhu' friendly, senang cuci.

Berapa harga Cozuma CC cream?
Now, we have special Promotion. Harga yang sangat murah, RM110 only dan biasanya 50ml ni boleh tahan sehingga 5-6 bulan. Sangat berbaloi. Nak murah lagi?  You can register as member and dapatkan set promosi "Buy 3 Free 1!". Boleh share beli dengan kawan-kawan atau adik beradik :)



Choose COZUMA CC cream!
"calit calit sikit, ratakan, and you're done!"

Mar 5, 2016

#jombeijing

Kalau diikutkan ini adalah trip pertama i since join CLA..  menjejak kan kaki kami ke tanah besar China as sebelum ni i mmg x pernah ke China. Tapi kali ni bila dpt terbang ke northen part of China which is beijing kira mcm bonus okay.. So kiranya kalau dah sampai ke Beijing ni ibaratnya lengkap la kita menakluk tanah besar China dari selatan sampai ke utara China.. Kata orang laa.. But who knows 😜

Apa yang best dekat Beijing?


Sebenarnya takde la kisah sangat apa yang best dekat Beijing sebab dah dapat pergi melancong FREE ni pun dah cukup..cukup BEST kot. Manatak nya, ibaratnya kalau melancong bersama SHOM, kita tak bawak satu sen pun dalam poket kita still boleh enjoy dan still hidup dekat tempat yang kita pergi. Kenapa? sebab melancong bersama SHOM, 100% ditaja bermula dari KLIA sampai balik semula ke KLIA. Tiket, Makan, Hotel, tiket masuk ke tempat-tempat lawatan, airport tax semuanya ditaja dan percuma. Yang lagi best, layanan yang diberikan > 5 stars! So kalau bawak duit just untuk bershopping je..




Berbalik pada apa yang best dekat Beijing, serius takda idea apa yang best dekat Beijing sebab tak pernah sampai lagi. Nak tahu apa yang best dekat sana kena la sampai dulu kan, betul tak? Tapi dari cerita-cerita orang yang dah sampai sana dapat bayangkan banyak giler tempat-tempat yang best untuk kita pergi tengok sendiri

Kalau mengikut kefahaman kami, Beijing ni adalah sebuah kota pemusatan budaya dan sejarah China. Banyak giler peninggalan-peninggalan sejarag yang kita boleh tengok dekat Beijing ni, antara yang popular macam, 
  1. Forbidden City
  2. Great Wall of China
  3. Temple of Heaven  
  4. Teananmen Square
  5. Olympic stadium / sites
  6. Panda House (Nak sangat tengok Panda dekat habitat asal kan)

Dan banyak lagi tempat-tempat yang perlu kita kunjungi. Itu bagi mereka yang suka pada budaya dan sejarah. Kalau ikut pengalaman, geng-geng usahawan SHOM ni perkara paling penting masa melancong semestinya SHOPPING! Rasa nya tak perlu risau dengan pengalaman berShopping di Beijing. Segalanya ada di Beijing. Baik dari barang-barang berjenama, sehinggalah ke barang-barang harian semua nya ada di Beijing.

Mar 3, 2016

Bisnes Trip ke Miri =)

Trip bisnes ke Melaka dan Johor Bharu menemui rakan kongsi baru Green Leaders Group from Premium Beautiful Corset Top Agents

Hello Mirians..!! Insya-Allah i'll be in  Miri next week, Most probably from Friday to weekend!!!
So, lemme no earlier k darlingss 😍😍

Alhamdulillah, permintaan premium beautiful corset makin hari makin rancak sempena menyambut Ramadhan yg akan kunjung tiba.. so, orang2 miri yg sekitar dgnnya, lets meet up & make appointment with me now!

besides, if you buy premium beautiful corset now, you could get cash rebate & have a chance to get a FREE holiday in Beijing...woww! 

Warga Miri jumpa anda di sanaaa~!!!..;)

Mar 1, 2016

CLASSIC Vs ELEGANCE...

Dari segi color and design, personally I prefer the NEW Elegance of course. 


The lace and gold embroidery looks stunning! 
I love the grey (silver) color too, and of course the fabric is so soft

Bila rasa dengan tangan, you can feel the difference
Sangat lembut macam satin, macam velvet, and sangat ringan
Bila pakai dekat badan, rasa macam tak pakai apa-apa, tapi badan terletak kemas, cantik bila nak pakai apa sahaja baju. 

Ada yang bagi feedback, this new elegance  nampak more sexy too! 
Yes, I totally agree ;) 




CALL ME NOW and book your appointment!