Jan 22, 2016

Charismatic Leader Academy

Group CLA sekarang. Dah almost 700 orang within a year... rasa terbakar tgk leader CDM Said, bakal CDM ku nadia, kak noriah, kak wani & ikhazulkafli closing 20 set, 35 sets tetiap hari.. Orang serah diri dari anti bisnes terus nak buat. Orang gov tunjuk payslip. Tengok payslip banyakkknyaaaaaa hutang. 💆  Tetiba terus syukur ada payslip bisnes takde tolak hutang pape. 


Dan PB cash buyer pon dah start nk join bisnes. 2016 orang baru tersedar kut duit tak cukup. Bila register ahli rm50 pon ramai cakap takde duit kena tunggu gaji. Tapi masih ada lagi yang belum sedar masih menongkat tinggi ke langit. 

Ini biz partner yang kongsi kisah Ada tu beria nak jumpa, bila mereka pergi, ada yang terus block no fon dan fb. Kurang sopan di situ. Nasib baikkkkk ada lagi 10 juta manusia masih beradab. 

Semua tengah berjuang untuk hadapi pencen awal. Bebas hutang bebas masalah. Capai impian, kalau kita takde impian jangan sekat kawan-kawan yang ada impian. Bagi galakkan. Go for it. Buat. Aku tahu kau boleh. 

Sama ada kita yang atasi masalah, atau kita hidup asyik meratap masalah.




FOR MORE DETAILS, CONTACT ME NOW


LAILA
www.myclagroup.com

No comments:

Post a Comment