Jan 31, 2016

Premium Beautiful

Korset (corset) Premium Beautiful jenama nombor satu korset pelangsingan dan penjagaan kesihatan
 Korset Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan. Korset jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat.

Berpandukan teknologi terulung dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk mempertingkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.

Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared (FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai. Premium beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi FIR sejak 18 tahun dahulu sehingga kini. 

Sudah ramai yang telah memakai korset Premium Beautiful ini dan merasai kebaikan dari segi peningkatan kesihatan dan kecantikan badan. Kebaikan kesihatan yang diberikan oleh korset ini tidak terhad kepada wanita sahaja. Ia sesuai dimanfaatkan oleh semua orang termasuklah golongan lelaki dan semua peringkat umur termasuklah bayi.

Korset Premium Beautiful ini didatangkan dengan set yang terdiri daripada Long Bra (coli), Long Girdle (seluar) dan Waist Nipper (bengkung). Setiap satu bahagian direka untuk memberi kesan kebaikan yang tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya yang cantik dan keselesaan.

Jan 29, 2016

Hai-O Garam Buluh (Bamboo Salt)



Garam Buluh mempunyai 1001 rahsia membantu mencegah, merawat pelbagai jenis penyakit.
Kini telah ada Garam Buluh yang mana telah terbukti dapat membuang toksin & Asid dalam badan. Garam Buluh ini tidak sama dengan garam biasa kerana ia diproses dengan cara tradisional untuk mendapatkan Mineral yang banyak manakala garam biasa mempunyai kadar bahan kimia yang tinggi terutamanya Klorin, yang digunakan dalam proses memutihkan garam.
Garam Buluh ini telah menjalani proses pembakaran sebanyak 9 kali untuk mendapatkan garam yang bermutu & kaya dengan mineral semulajadi.




Apa itu Garam Buluh??

Garam buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai ramuan utamanya. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin and Pulau Yinping (Pantai Barat Korea). Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas dan dibakar dengan pokok pine sehingga ia mendari serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk. Selepas proses pembakaran, bahan berbahaya seperti logam berat yang ada di dalam garam telah dineutralkan atau disingkirkan, manakala intipati pokok pine (resin & minyak pine) dan buluh (200 lebih jenis elelem surih) yang diperlukan oleh badan) bercampur ke dalam garam dan menambahkan kandungan ion logam inorganik yang diperlukan oleh badan manusia seperti magnesium, kalsium, kalium, kuprum, ferum, zink dan sebagainya. 



Zat galian yang diperlukan oleh badan kita tidak boleh diproses dalam badan. Kita hanya boleh dapat zat galian yang diperlukan oleh badan melalui makanan atau minuman. Ianya adalah elemen yang penting dalam pertumbuhan tulang, otot-otot, organ-organ dan darah.


KANDUNGAN UTAMA DALAM GARAM BULUH DAN FUNGSI
Garam Buluh ini mengandungi 70 - 80 JENIS MINERAL ANTARANYA KALSIUM, MAGNESIUM, ZINK, FOSFORUS & BESI.“ Hampir semua penyakit dikaitkan dengan kekurangan zat galian "-Professor Dr. Pauling (2 kali Pemenang Nobel Award)
Keistimewaan Garam Buluh
1.100% dari bahan semulajadi2.Mengandungi 76 jenis zat galian (Mineral)3.Bersifat Alkali4.Anti Oksida5.Mempunyai tahap Ph 10 – 116.Mempunyai tenaga Bio
Fungsi Garam Buluh
1.Meneutralkan Asid dalam badan.2.Meneutralkan bahan kimia dalam badan.3.Membuang toksin dalam badan.4.Membantu menyerap vitamin yang diambil dengan lebih berkesan.5.Memberi lebih tenaga pada tubuh badan.6.Membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan.


PERBEZAAN GARAM BULUH DAN GARAM BIASA

Hai-O Garam Buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai sumber. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin dan Pulau Yanping yang terletak di Pantai Barat Korea. Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas, dan dibakar dengan pokok pine sehingga buluh dibakar menjadi serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk. Garam buluh telah menyingkirkan bahan berbahaya terhadap badan (misalnya logam berat dan bahan kimia) dalam proses pembuatannya, pada masa yang sama meningkatkan nilai nutrisinya. 
Kebanyakan garam melalui pemprosesan kimia, kandungan natrium adalah lebih tinggi, justeru itu, pengambilan masa panjang akan memudaratkan kesihatan.

Cara Penggunaannya
• Bancuh 1 peket Garam Buluh Hai-O dengan 450ml air (Ukuran cawan mug). Jika terasa terlalu masin, tambahkan sedikit air. (Campur sahaja Jus Sunquick) sodapppp
• Sesuai dibancuh dengan semua jenis air kecuali air berkarbonat (Air bergas),minuman kordial & minuman keras.
Sukatan Penggunaan
• Bagi orang yg sihat 1 hingga 2 paket sehari.• Bagi ahli sukan, 2 hingga 3 paket sehari.• Bagi mereka yg menghidap DarahTinggi, Asma, Lelah, Semput, Angin Ahmar, MasalahTulang, Masalah Jantung & Masalah Buah Pinggang….1 paket sehari.• Bagi penghidap Kencing manis, 2 hingga 3 paket sehari.



TEKNIK GARAM BULUH

Bancuh sepeket Garam Buluh dengan segelas air sejuk.Amalkan minum sepeket sebelum sarapan pagi.Amalkan minum sepeket sebelum makan tengah hari.Amalkan minum sepeket sebelum minum petang.

Sekiranya perut anda mempunyai kandungan toksid yang tinggi, anda mungkin akan muntahkan isi perut yang bertoksik itu. Ia hanya berlaku pada kali yang pertama sahaja. Ia tidak berlaku kepada semua orang. Biasanya mereka yang muntah ialah mereka yang makan makanan yang telah diproses dengan bahan kimia seperti mee segera, burger, makanan segera, air berkarbonat dan nescefe.

Muntah ini bukanlah kerana loya atau penyakit, tetapi ini adalah tindakbalas  perut yang sihat menolak toksik dengan serta merta. Untuk mengelakkan muntah, mulakan dengan sepertiga atau seperdua peket dahulu pada pagi  hari yang pertama. Pada hari seterusnya tingkatkan sedikit demi sedikit sehingga dos yang disarankan atau seperti berikut :-

Hari pertama   : Sepeket pagi.Hari kedua      : Sepeket pagi, Sepeket tengah hari.Hari ketiga     : Sepeket pagi, Sepeket tengah hari, Sepeket PetangProgram ini biasanya memakan masa tiga minggu atau sebulan, insya Allah.

Garam alkali semulajadi memberi manfaat kepada tubuh sepenuhnya. Tekanan darah dapat distabilkan seterusnya berat badan dapat diturunkan dalam keadaan yang selesa. Kaedah ini biasanya akan mengganggu tekanan darah, membuat anda rasa terhoyong hayang kerana tekanan darah menjadi rendah tetapi tidak dengan Garam Buluh. 



FBPREMIUM BEAUTIFUL : Laila

Jan 26, 2016

Marine Essence beauty bar

Sejak kebelakangan ini, Sabun Marine Essence dilanda TSUNAMI. Jualan di luar jangkaan and over demamd gilerrr...






Tak kira la masalah kulit dari segi apa sekalipun, in shaa Allah sabun yang mengandungi garam buluh ni memang terbaik untuk menyelesaikan masalah kulit sesiapa je yang menggunakannye..

# Eczema baby
# hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
# kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatal-gatal badan
# antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
# kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
# membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
# melembutkan kulit
# sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.
Sebelum kemarau pulak body wash ni better grab cepat.



Cepat dapatkan stok anda especially buat anda atau ahli keluarga tersayang yang ada masalah kulit sepertii.. Ramai berpuas hati dengan kesan cepat dan positif dari sabun marine essence @ sabun ketiak ni..

Why not we change to Marine Essence and 
gain a healthy skin!!


Becoming our Marine Essence Beauty Bar Agents today! 


CONTACT ME NOW!


019-6844879
LAILA

Jan 24, 2016

Rawatan Slipped Disc

Apa itu slipped disc? 

Slipped disc secara ringkas bermaksud tulang belakang yang “teralih” atau “mengelongsor dari kedudukan asal. 

Ini disebabkab oleh gel antara tulang yang berfungsi menyerap tekanan telah bocor seterusnya mengakibatkan alihan. Apabila ini terjadi, tulang akan menekan pula saraf-saraf yang mengawal anggota badan seperti kaki, tangan dan leher. 

Kesakitan melampau menyebabkan anggota badan menjadi kebas pergerakan akan terbatas. Apabila otot kaki kejang, tiada apa yang dapat menghilangkan kesakitan.

Corset premium beautiful boleh mengurangkan sakit belakang akibat slipped disc from adibah and hanis haizi
disc yang pecah atau bocor
Corset premium beautiful boleh mengurangkan sakit belakang akibat slipped disc from hai-o
Apakah simptom Slipped Disc?

Sakit yg teramat sangat dan tiba2 biasanya berlaku. Biasanya kat bahagian bawah belakang tapi boleh je jadi kat bahagian tengkuk atau bahu.

Kalau di bahagian bawah belakang, ia boleh sakit sampai ke kaki dan tapak kaki, terasa seperti menyucuk-nyucuk dan terbakar. Kalau jadi mcm ni cepat2la jumpa doktor ye..jgn tunggu lama takut melarat..boleh jadi lumpuh tau..!!!

Corset premium beautiful boleh mengurangkan sakit belakang akibat slipped disc
sakit di bahagian bawah belakang!
Cara rawatan

1) Physiotherapy
menjalani sesi dengan pakar yang menunjukkan kaedah senaman yang betul untuk menguatkan otot. Ini termasuklah sesi rawatan menggunakan tuala panas pada bahagian sakit.

2) Steroid – Untuk kesakitan biasa, suntikan stereoid dapat menguatkan otot belakang dan mengurangkan kesakitan.

waist nipper premium beautiful corset kurangkan sakit slipped disc
3) Pembedahan – Ini adalah langkah terakhir di mana bahagian tulang dan disc yang terkeluar akan dikikis. Untuk kes yang lebih serius, kepingan besi akan dimasukkan untuk menyokong tulang belakang.

waist nipper premium beautiful corset kurangkan sakit slipped disc from adibah
4) Lumbar Corset - Cara paling murah dan tidak menyakitkan adalah pakai Lumbar Corset, atau boleh pakai Waist Nipper Premium Beautiful utk support tulang belakang dan cepatkan proses pemulihan. 

lumbar corset dan waist nipper premium beautiful sama

Waist nipper = Lumbar Corset!!!
Lagipun korset PB ni ada cahaya F.I.R. yg dpt menembusi hingga 3.5 inci ke dalam otot dan tulang belakang. F.I.R. ni dpt menghilangkan sakit belakang dan merawat kecederaan dalaman.



Cara Mencegah
Body kena maintain...jaga berat badan yg ideal, berat yg berlebihan akan menambah bebanan kat tulang belakang dan disc tu.
Bersenam selalu, kuatkan otot2 belakang.

Berhenti merokok, sebab nikotin dlm asap rokok tu adalah toxic pada disc...menyebabkan disc tidak dpt menyerap nutrien dan mengekalkan sifat elastiknya.

Amalkan posture badan yg betul...contoh2nya mcm dlm gambar2 ni...

corset premium beautiful mencegah sakit belakang

premium beautiful corset waist nipper untuk sakit belakang
Cara berdiri yang betul adalah yang paling kanan!

Corset premium beautiful dan sakit belakang akibat slipped disc
Ni pulak cara angkat barang...gunakan kekuatan kaki bukan belakang ye...

Last sekali...gunakan waist nipper PB (murah, tidak menyakitkan dan lifetime warranty)...ia ada 7 tetulang yang elastik dan dapat menyokong tulang belakang kita...Corset ini telah mendapat recognition dari Persatuan Pakar Tulang Antarabangsa...Jika kita mencuba dan konsisten, mudah-mudahan berkesan.




CALL NOW FOR TRIAL & APPOINTMENT NOW!!



019 684 4879
 LAILA

Jan 22, 2016

Charismatic Leader Academy

Group CLA sekarang. Dah almost 700 orang within a year... rasa terbakar tgk leader CDM Said, bakal CDM ku nadia, kak noriah, kak wani & ikhazulkafli closing 20 set, 35 sets tetiap hari.. Orang serah diri dari anti bisnes terus nak buat. Orang gov tunjuk payslip. Tengok payslip banyakkknyaaaaaa hutang. 💆  Tetiba terus syukur ada payslip bisnes takde tolak hutang pape. 


Dan PB cash buyer pon dah start nk join bisnes. 2016 orang baru tersedar kut duit tak cukup. Bila register ahli rm50 pon ramai cakap takde duit kena tunggu gaji. Tapi masih ada lagi yang belum sedar masih menongkat tinggi ke langit. 

Ini biz partner yang kongsi kisah Ada tu beria nak jumpa, bila mereka pergi, ada yang terus block no fon dan fb. Kurang sopan di situ. Nasib baikkkkk ada lagi 10 juta manusia masih beradab. 

Semua tengah berjuang untuk hadapi pencen awal. Bebas hutang bebas masalah. Capai impian, kalau kita takde impian jangan sekat kawan-kawan yang ada impian. Bagi galakkan. Go for it. Buat. Aku tahu kau boleh. 

Sama ada kita yang atasi masalah, atau kita hidup asyik meratap masalah.




FOR MORE DETAILS, CONTACT ME NOW


LAILA
www.myclagroup.com

Jan 20, 2016

Motivate ur self =)

"Peluang yang besar itu datang tiba²..datang tidak menentu masa..datang disaat kita kesempitan dan kesusahan.Nilailah peluang itu dengan bijaksana.Rebutlah peluang yang besar itu,kerana ianya boleh berlalu dengan tiba². Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang besar itu."


Kejayaan dapat dicapai dengan TEAMWORK!! 

we work as a team!! Yang lemah pasti dibantu, yang kuat sentiasa membantu!! Kami sentiasa berlari untuk gapai impian BERSAMA!! 


Let's join us!! 




BOOK YOUR APPOINTMENT NOW!!




019 684 4879
 LAILA

Jan 19, 2016

Garam Buluh Hai-O


Garam memainkan peranan yang sangat penting dalam kehidupan seharian kita. Kekurangan garam dalam darah boleh menyebabkan maut. Namun garam atau nama saintifiknya Natrium Klorida cuma diperlukan dalam kuantiti yang sedikit sahaja untuk mengekalkan fungsi tubuh badan. 


Di hospital, doktor akan menyuntik air larutan garam kedalam tubuh pesakit untuk menstabilkan tekanan darah dan fungsi-fungsi organ pesakit untuk menyelamatkan nyawa. Air larutan garam juga digunakan untuk mencuci luka dan membasmi kuman.




Garam komersil dihasilkan secara kimia dan menjejaskan kesihatan



Garam yang dimakan oleh nenek moyang kita suatu masa dahulu adalah berbeza dengan garam yang dapati di pasaraya atau kedai runcit. Dahulu, garam dihasilkan secara semulajadi dengan membiarkan air laut yang bersih tersejat di bawah panas matahari. Garam yang diperolehi ini mengandungi pelbagai mineral lain selain Natrium Klorida.



Manakala garam zaman sekarang dihasilkan secara elektrolisis yang menyingkirkan semua kotoran dan bendasing, termasuklah mineral berkhasiat. Tinggal hanyalah Natrium Klorida (99.8%) dan klorin. Inilah garam komersil yang dihasilkan dengan banyak, cepat dan murah. Maka, tidak hairanlah ia dikenali sebagai garam bernatrium tinggi yang tidak sihat.

Garam tersebut merupakan pembunuh tersembunyi di dalam makanan anda! Pengambilan garam bernatrium tinggi ini secara berlebihan akan mengundang pelbagai penyakit berbahaya seperti tekanan darah tinggi, strok, serangan jantung serta kerosakan buah pinggang. Persatuan Kesihatan Sedunia (WHO) mencadangkan jumlah maksima pengambilan garam bernatrium tinggi adalah 2400mg sehari untuk mengelak daripada dihinggapi penyakit tersebut.



MEMPERKENALKAN GARAM BULUH HAI-O SEBAGAI MAKANAN KESIHATAN ALAF BARU

Garam Buluh Hai-O adalah alternatif kepada garam bernatrium tinggi yang berbahaya. Sejarah garam buluh bermula sekitar 1300 tahun dahulu di negara Korea. Masyarakat Korea pada zaman dahulu telah menggunakan garam buluh sebagai makanan makanan kesihatan, ramuan perubatan dan untuk mengekalkan awet muda.



Garam Buluh Hai-O diimpot sepenuhnya melalui syarikat pengekspot nombor satu Korea iaitu Kaeam Co. Ltd. untuk dipasarkan di Malaysia. Syarikat Kaeam Co. Ltd. adalah satu-satunya syarikat pengekspot yang diiktiraf oleh negara Korea. Oleh sebab itu, Garam Buluh Hai-O dijamin ketulenannya serta berkualiti tinggi.



Kini anda boleh mendapat manfaat garam buluh melalui produk-produk berasaskan Garam Buluh Hai-O. Siri produk Marine Essence adalah produk kecantikan dan kesihatan luaran berasaskan Garam Buluh Hai-O manakala Garam Buluh Hai-O sendiri terbahagi kepada dua jenis produk iaitu:


1- Minuman Premium Garam Buluh Hai-O (Hai-O Bamboo Salt Premier Drink) 

2- Garam Masakan Premium Garam Buluh (Hai-O Bamboo Salt Cooking Salt)



Perbandingan antara Garam Buluh Hai-O dengan garam bernatrium tinggi biasa:


perbezaan garam buluh hai-o dan garam biasa dari segi buatan dan khasiat

Garam Buluh Hai-O mempunyai 4 keistimewaan utama berbanding garam putih biasa iaitu:


  1. Kaya dengan unsur surih dan bahan-bahan mineral
    • Gabungan sempurna bahan mineral yang lengkap dan semulajadi dapat dibekalkan ke seluruh badan dengan lebih berkesan.
  2. Beralkali tinggi
    • Dapat mengekal dan memulihkan pH badan yang seimbang.
  3. Anti-pengoksidaan
    • Meningkatkan kandungan oksigen dalam badan, mencegah serangan radikal bebas dalam badan, membaiki sel-sel badan yang rosak dan memulih fungsi organ dalaman.
  4. Detoksifikasi 
    • Mempunyai fungsi detoksifikasi yang semulajadi dan dapat menyingkirkan toksin yang terkumpul dalam badan dengan berkesan.

GARAM BULUH 

Premier Drink



Memperkenalkan makanan kesihatan paling laris abad ini iaitu Hai-O Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Drink dan Hai-O Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Cooking Salt Powder.


Garam Buluh Hai-O ini dihasilkan di Korea diperbuat daripada 100% garam organik. Garam yang diambil daripada laut yang kaya dengan mineral berdekatan pulau-pulau Pantai Barat Korea melaui proses yang amat rumit sebelum sedia dimakan.


Garam Buluh Hai-O Premier Drink utk menambah kesihatan drp Green Leaders Academy


Dalam proses tersebut, garam yang diperolehi dimasukkan ke dalam buluh muda kemudian ditutup dengan tanah liat sebelum dibakar dalam relau untuk menyingkirkan racun dan logam berat yang berbahaya disamping meningkatkan kandungan nutrisinya.

Garam Buluh Hai-O mengandungi zat magnesium, kalium, kalsium, kuprum, ferum dan zink yang diperlukan badan manusia. Tidak seperti garam biasa yang tinggi kandungan natrium yang boleh menyebabkan penyakit darah tinggi jika diambil berlebihan.


Selain untuk diminum, serbuk Garam Buluh ini juga digunakan sebagai antiseptik. Air larutan Garam Buluh boleh digunakan untuk mencuci muka, berkumur, mencuci luka, merendam kaki dan sebagainya. Garam Buluh berkesan untuk mencuci luka kudis kaki pesakit diabetes (Diabetic Foot Ulcer) serta mampu menpercepatkan penyembuhan luka tersebut.


GARAM BULUH
Premier Cooking Salt


Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Cooking Salt digunakan untuk masakan menggantikan garam putih biasa. Serbuk Garam Buluh ini adalah lebih halus daripada garam putih halus biasa, berwarna sedikit kelabu dan tidak berbau.


Garam Buluh ini sangat sesuai dimakan oleh pesakit darah tinggi ataupun sesiapa sahaja yang ingin menjaga kesihatan kerana mengandungi kandungan natrium yang rendah.

Selain ianya baik untuk kesihatan, penggunaan Garam Buluh ini dalam masakan juga menambah keenakan apa jua masakan anda tanpa perlu menambah perisa tambahan seperti Ajinomoto.

Garam Buluh Hai-O Premier Cooking Salt utk menambah kesihatan drp Green Leaders Academy

Cara penggunaan Garam Buluh ini sama sahaja seperti garam biasa kerana tahap kemasinannya adalah lebih kurang sama.

KEGUNAAN & KEBAIKAN GARAM BULUH


  • Membuang toksin dalam badan
  • Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi
  • Membantu mengurangkan penyakit ekzema dan alahan
  • Membantu mengatasi masalah sembelit
  • Sebagai skrub wajah untuk membuang sel-sel mati dan menyerikan wajah
  • Sebagai antiseptik untuk mencuci luka dan kudis
  • Membersih serta melembutkan kulit kaki bila direndam
  • dan banyak lagi...
Anda boleh dapatkan maklumat lanjut berkenaan Garam Buluh Hai-O di lamanPremium Beautiful Shop.



Tunggu apa lagi?! Dapatkan superfood ini dengan segera.
Cuba sekali pasti taknak bertukar kepada garam biasa lagi dan tak perlu mengambil supplement yang lain..
Garam Buluh Hai-O sangat sesuai dimakan oleh semua lapisan masyarakat



CONTACT ME NOW!


019-6844879
LAILA

FREE POSTAGE nationwide!

Jan 18, 2016

PD gateway

PD gateway dgn kesayangan's














Nota kaki: its a short one, but we did it great starting with good food at nelayan, makan, tido, bbq, beach walk, swimming pool, cendol, serenity anddd finish with good homemade food by all of us ..

Jan 15, 2016

BESTTNYA KALAU....

--> mampu membalas jasa mak ayah sebelum mereka meninggalkan kita
--> dapat membeli apa yang kita inginkan
--> ada wang yang terlebih cukup
--> ada kereta & rumah selesa
--> ada masa banyak untuk keluarga
--> mampu memberi pendidikan terbaik pada anak2
--> dapat bercuti ke destinasi terhebat dunia
--> bebas belenggu masalah kewangan,
--> bebas bekerja tanpa waktu yang ditetapkan...

Semuanya memang best, tapi jangan tinggalkan dengan angan2.. Mereka yang berjaya tidak pernah tahu mereka akan berjaya suatu hari nanti.Satu je beza mereka iaitu mereka mengambil PELUANG!!

KITA PUN BOLEH BERJAYA!!!

mulakan langkah!! jangan duduk sahaja!!
CEPAT AMBIL PELUANG!
rezeki tak datang bergolek oi~

belum bersedia???

Nak berjaya xperlu bersedia
kerana gagal boleh datang bilA2


CONTACT ME NOW!


019-6844879
LAILA

Jan 13, 2016

Did i?

Being in control of our life & having realistic expectations about our day-to-day challenges are the keys to stress management..




 which is perhaps the most important ingredient to living a happy, healthy and rewarding life =)




Jan 11, 2016

CARA BELI & BAYAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PALING MUDAH & MURAH!!

Waaaa, title entry kali ni nak gempak je.. Eh lupa pulak. Assalamualaikum. 

Hi kawan2 lama tak update kan blog kan. Besawang dah ni.. Bukan tak nak menulis dah tapi lebih aktif di Facebook & Instagram. Al-maklum la masa sangat de terhadd.... 

Ok get back to the topic. nak share dengan kawan2 CARA BELI & BAYAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PALING MUDAH & MURAH!!  Apa?? Ye, CARA BELI & BAYAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PALING MUDAH & MURAH!! Apa dia?? CARA BELI & BAYAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PALING MUDAH & MURAH!! Haaa, berapa kali ulang dah ni?! Maknanya betul2 mudah & murah la kan.. 

P/s : Please read very carefully my dear friend, or else anda akan menyesal nanti.. ������

CARA BELI & BAYAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PALING MUDAH & MURAH macam mana tu? 

Caranya ialah beli dengan secara ansuran by agent.. Ansuran ni kawan2 bayar direct... Kiranya kawan2 tak perlu la nak beli secara cash. Or bayar pakai card credit tu. Buat loan guna Easy by Rhb or Aeon Credit pun tak payah. Yela kalo amik by loan nanti kawan2 kena cas interest pulak kan. Mesti tak kan. Rugi katanya.. Huhu.. So kawan2 bole bayar direct pada Ena secara ansuran bulan tanpa sebarang cas tambahan or interest. Haaa kau, menarik uols! 

So macam mana tu bayarannya? Kawan2 cuma perlu bayar Rm300 sebagai wang deposit mengikut size Premium Beautiful corset kawan2. Kemudian ansuran kawan2 akan dapat corset Premium Beautiful idaman kalbu dan buat ansuran bulanan Rm200 selama 11bulan. Untuk pembeliamn secara cash/tunai, anda akan dapat harga lebih murah dari harga asal Rm2400-2600. Tak ke jimat kat situ?? ����
Camni nak paham paling mudah: 

1) Premium Beautiful corset size kecil
    Deposit Rm 400
    Ansuran Rm200 x 11 bulan
   Total = Rm2600

2) Premium Beautiful corset size besar
    Deposit Rm500
    Ansuran Rm200 x 12 bulan
    Total = Rm2900

Oh lupa, pembeli juga akan dapat 'free gift' dengan setiap pembelian Premium Beautiful corset anda.. 




FOR FREE TRIALS AND CONSULTATION 
CONTACT ME 
NOW!


019-6844879
LAILA