Apr 13, 2016

Hai O Garlic


Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, pada masa yang sama menyingkirkan rasa tajam dan bau yang tidak menyenangkan, serta mengekalkan keberkesanan dan nutrisi bawang putih. Bawang putih mengandungi puluhan ramuan yang berguna termasuk: 33 jenis sulfida, 17 jenis asid amino, mineral termasuk germanium, kalsium, besi, kalium, magnesium, selenium, zink dan vitamin seperti Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin C dan sebagainya. Ia amat berguna untuk melawan kolesterol dalam badan dengan membekalkan kolesterol baik (HDL) dan menurunkan kolesterol tidak baik (LDL) serta mengurangkan trigliserida. Hai-O Garlic tidak merangsangkan membran lendir perut, mudah diserap oleh usus kecil dan kesannya berlipat ganda.

Apakah kesan bawang putih?
Bawang putih kaya dengan nutrien, komponennya berfungsi untuk membantu menyelaras insulin, menurunkan lemak darah, melambatkan proses penuaan, mencegah artritis, membasmi kuman dan melegakan keradangan dan mencegah mutasi sel.

Adakah mulut berbau selepas mengambil Hai-O Garlic?
Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih untuk menyingkirkan rasa tajam dan baunya yang tidak menyenangkan. Maka mulut tidak akan berbau selepas mengambilnya.

Jika bawang putih ditambah dalam lauk seharian, adakah kita perlu mengambil lagi Hai-O Garlic?
Sebahagian besar nutrisi bawang putih telah dirosakkan selepas bawang putih dimasak dalam suhu tinggi. Namun, Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, dapat mengekalkan nutrisi bawang putih dan lebih sihat untuk badan.

Adakah nilai nutrisi bawang putih lebih tinggi jika ia dimakan terus?
Jika bawang putih dimakan terus, ia perlu dihiris dan terdedah kepada udara kira-kira 15 minit supaya ia dapat bergabung dengan oksigen untuk menghasilkan allicin. Kemudian ia perlu dikunyah dengan seragam demi memastikan nilai nutrisi bawang putih dapat berfungsi sepenuhnya. Namun, rasa bawang putih yang tajam dan meninggalkan bau busuk dalam mulut, dan menyebabkan kebanyakan orang tidak dapat menerimanya.

Bolehkah kanak-kanak dan ibu mengandung mengambil Hai-O Garlic?
Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke bawah tidak dicadangkan untuk mengambil, sementara kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke atas pula perlu mengurangkan saiz pengambilan kepada separuh. Nilai nutrisi bawang putih adalah tinggi, dapat menguatkan daya keimunan dan stamina bagi ibu mengandung. Jika ibu mengandung mempunyai tanda keguguran atau sering menghadapi masalah keguguran, terutamanya mereka yang bersusuk badan panas, adalah dicadangkan supaya mengelakkan makanan pedas seperti bawang putih dan cili.

Bawang putih mengandungi puluhan ramuan berguna termasuk: 33 jenis sulfida, 17 jenis asid amino, mineral termasuk germanium, kalsium, besi, kalium, magnesium, selenium, zink dan vitamin spt vitamin A, B1,C dll.

Kepentingan GARLIC pd tubuh badan adalah :

1. Meningkatkan tahap sistem penghadaman, fungsi jantung yang baik kerana mengandungi ekstrak spearmint.

2. Merupakan Antibiotik semulajadi yang selamat dan sangat bagus untuk pertingkatkan sistem keimunan badan supaya boleh menghalang sakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida.

3. Membantu atasi masalah alergi dengan meningkatkan keimunan terhadap penyakit alergi seperti hidung yang sensitive, sinus, alergi, asthma, selesema dan hepatitis.

4. Meningkatkan dan membantu dalam masalah sistem penghadaman seperti kembung perut, senak perut, ulser gastrik dan ketidakhadaman.

5. Menstabilkan tekanan darah tinggi dengan pengambilan konsisten 2-4 biji tablet Garlic sehari selepas makan.
Garlic dapat mengeluarkan raksa, plumbum, kadmium yang merupakan logam toksik dalam tubuh dengan pantas. Logam toksik ini antara penyebab tekanan darah tinggi meningkat.

6. Melindungi sel-sel darah dari kemusnahan yang disebabkan kehadiran logam dalam tubuh dan sekaligus menghalang kerosakkan hati oleh bahan kimia yang terkandung dalam tubuh tanpa kita sedari.

7. Membantu menurunkan paras kolestrol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah mengurangkan bekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung dan menghalang strok dan penyakit koronari.

8. Membantu merawat kanser serta membantu mengurangkan peratusan bahan pencetus kejadian kanser iaitu Nitrosamine. Garlic merupakan anti-oksidan kerana mengadungi sebatian selenium+germanium+acid amino yang melindungi tubuh dari radikal bebas yang merupakan antara penyebab kanser.

9. Mengelakkan Odema iaitu air tekumpul dalam badan terutama pada kaki dan pergelangan kaki.
10. Membantu menangani masalah organ-organ pernafasan tersumbat akibat batuk dan brokitis yang berterusan, sakit kerongkong, selesema dan resdung (sinus)

11. Bagi yang mempunyai Diabetes – Garlic dapat meningkatkan pengeluaran insulin dan meransang hati untuk mengawal gula dalam darah

12. Mampu melawan bakteria dan smeua jenis jangkitan pada:
  • Kerongkong & Telinga (throat & ear infection)
  • Perut memulas (stomach upset)
  • Cirit-birit (Diarrhea)
  • Bronkitis
  • Luka-luka (infected wounds)
  • Jangkitan yang berulang-ulang seperti telinga, kerongkong, gusi, mulut, dada, sistem air ke


Kebaikkan dan keberkesanan mengambil Hai-O Garlic

  • Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.
  • Menghalang pembekuan darah untuk  mencegah berlakunya trombosis.
  • Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.
  • Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.
  • Membantu menyelaras gula darah dalam badan.
  • Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.


Cara pengambilan Hai-O Garlic

Dua kali sehari, 2 biji setiap kali, diambil dengan air suam.

  • Sesuai diambil oleh semua golongan kecuali kanak2 yg berumur 3 thn ke bawah.
  • Sangat digalakkan utk ibu2 mengandung utk menguatkan daya keimunan dan stamina.


Apr 5, 2016

Bisnes & Ilmu

"Berniaga Mesti Kena ada Ayat Power"

Ayat Power = Power Word

Apa itu Power Word?





Ia adalah perkataan yang menarik yang boleh mencentus emosi readers dan membuatkan readers ingin 'take action' spt nak tanya or nak beli.

Selalunya POWER WORDS letak di headline sbb itu adalah ayat pertama yang menentukan kseluruhan post anda dan POWER WORDS ini terbukti menyebabkan sales naikkk. Best ke best?

Power Words ada 4 bahagian:

Words about Saving
Words about Guarantee
Words about Urgency
Words about Quality.

InsyaAllah Sabtu ni kita hurai satu persatu POWER WORDS. 
#SeminarBoostUpBisnesAnda.

p/s: ramai pm tanya orang luar boleh ke join? Boleh sgt. Sharing is caring.

Mar 14, 2016

PROMOOOO!!!

Salam uolss,

i nak bagi special price untuk sesiapa yang nak pakai Premium Beautiful. Offer ni limited untuk 14 hari sahaja sampai 28 Mac 2016. 

So, pada sesiapa yang nakkan special promo ni, whatsapp i  laju2!!!
premium beautiful best buy special promotion



CALL ME NOW ! 


Laila

Mar 13, 2016

Kenapa PB??

Kenapa suka sangat JUAL PB? 


Senang. Mintak ukuran. Fitting. SOLD 

Produk yg tkde expired date. 

Setiap hari wanita / perempuan akan dilahirkan di dunia. Tengok sendiri berapa ramai wanita dalam keluarga masing-masing 

PB ni kan baju dalam. Yg paling special lelaki pun boleh pakai tapi bengkung je la. 󾌡 

PB ni 70% utk kesihatan. Yg balance 30% tu utk kempiskan perut, lentikkan badan & push up aset kita!! 

Kalau tak pakai PB rugi sgt!! Takkan taknak share produk yg hebat ni dengan org lain. 

Jual online je senang, kadang2 sampai kul 2 pagi duk layan order. 

Dengan guna PB dah berjaya bantu ramai customer PREGNANT!! 

Ilmu jual PB 100% leaders akan bantu & ajarkan. 

BONUS BESAR, MELANCONG FREE, KERETA PUN DAPAT FREE!!!

Siapa nk tahu rahsia bisnes PB??



CALL ME NOW and book your appointment! 

Laila

Mar 8, 2016

Happy International Women Day πŸ‘„πŸ’…πŸ’ƒπŸ’•

Happy International Women's Day to all inspiring hot moms, beauty tycoons, every single pretty babes and to all woman of planet earth! Keep doing whatcha doing, stand strong, fly high.


"Dont be a Queen waiting on a King. Be a Queen, busy with her Kingdom until her King arrives" 


Keep inspiring, keep hustling! And lets run the world! πŸ’ƒπŸ’ͺ❤πŸ’…





Yours truly πŸ’•

Mar 7, 2016

CC Cream and BB Cream

What's the difference?

Trend terkini, ramai dah bertukar dari penggunaan Foundation biasa kepada BB cream and CC cream.
However masih ramai tertanya and confuse apakah perbezaan antara BB cream and CC cream
BB Cream = "Beauty Balm"
Texture: Creamy and moisturizing
A non brightening primer, light foundation, moisturizer, 
and sunscreen in one, with built in anti-aging properties.
BB cream is a bit heavier and suitable for dry skin.


CC Cream = "Color Corrective"
Texture: Lightweight and fast-absorbing
Skin brightening primer, light foundation, moisturizer, sunscreen, 
anti-aging ingredients and some with collagen boosters.
CC cream tends to be lighter, so suitable for acne-prone skin and focuses on concealing.

bb cream vs cc cream

bb cream, cc cream, dd cream - comparisons

BB cream vs CC cream:
Which one is the best?

Ramai akan memilih CC cream, based on few criterias below..
CC cream menunjukkan hasil yang lebih baik dari BB cream.
why choose cc cream


Why Choose COZUMA CC cream?

cozuma-cc-cream


Because Cozuma CC Cream gives you
10 Incredible Wonders!

cozuma wonders - cc cream - 10 wonders

Why I love COZUMA CC cream?
i suka sangat-sangat pakai Cozuma CC Cream sebab very easy to apply, cepat meresap, tak rasa melekit, light, dan paling penting dapat bagi full coverage for my skin and looking flawless gituuu ;) It is also wudhu' friendly, senang cuci.

Berapa harga Cozuma CC cream?
Now, we have special Promotion. Harga yang sangat murah, RM110 only dan biasanya 50ml ni boleh tahan sehingga 5-6 bulan. Sangat berbaloi. Nak murah lagi?  You can register as member and dapatkan set promosi "Buy 3 Free 1!". Boleh share beli dengan kawan-kawan atau adik beradik :)



Choose COZUMA CC cream!
"calit calit sikit, ratakan, and you're done!"

Mar 5, 2016

#jombeijing

Kalau diikutkan ini adalah trip pertama i since join CLA..  menjejak kan kaki kami ke tanah besar China as sebelum ni i mmg x pernah ke China. Tapi kali ni bila dpt terbang ke northen part of China which is beijing kira mcm bonus okay.. So kiranya kalau dah sampai ke Beijing ni ibaratnya lengkap la kita menakluk tanah besar China dari selatan sampai ke utara China.. Kata orang laa.. But who knows 😜

Apa yang best dekat Beijing?


Sebenarnya takde la kisah sangat apa yang best dekat Beijing sebab dah dapat pergi melancong FREE ni pun dah cukup..cukup BEST kot. Manatak nya, ibaratnya kalau melancong bersama SHOM, kita tak bawak satu sen pun dalam poket kita still boleh enjoy dan still hidup dekat tempat yang kita pergi. Kenapa? sebab melancong bersama SHOM, 100% ditaja bermula dari KLIA sampai balik semula ke KLIA. Tiket, Makan, Hotel, tiket masuk ke tempat-tempat lawatan, airport tax semuanya ditaja dan percuma. Yang lagi best, layanan yang diberikan > 5 stars! So kalau bawak duit just untuk bershopping je..




Berbalik pada apa yang best dekat Beijing, serius takda idea apa yang best dekat Beijing sebab tak pernah sampai lagi. Nak tahu apa yang best dekat sana kena la sampai dulu kan, betul tak? Tapi dari cerita-cerita orang yang dah sampai sana dapat bayangkan banyak giler tempat-tempat yang best untuk kita pergi tengok sendiri

Kalau mengikut kefahaman kami, Beijing ni adalah sebuah kota pemusatan budaya dan sejarah China. Banyak giler peninggalan-peninggalan sejarag yang kita boleh tengok dekat Beijing ni, antara yang popular macam, 
  1. Forbidden City
  2. Great Wall of China
  3. Temple of Heaven  
  4. Teananmen Square
  5. Olympic stadium / sites
  6. Panda House (Nak sangat tengok Panda dekat habitat asal kan)

Dan banyak lagi tempat-tempat yang perlu kita kunjungi. Itu bagi mereka yang suka pada budaya dan sejarah. Kalau ikut pengalaman, geng-geng usahawan SHOM ni perkara paling penting masa melancong semestinya SHOPPING! Rasa nya tak perlu risau dengan pengalaman berShopping di Beijing. Segalanya ada di Beijing. Baik dari barang-barang berjenama, sehinggalah ke barang-barang harian semua nya ada di Beijing.

Mar 3, 2016

Bisnes Trip ke Miri =)

Trip bisnes ke Melaka dan Johor Bharu menemui rakan kongsi baru Green Leaders Group from Premium Beautiful Corset Top Agents

Hello Mirians..!! Insya-Allah i'll be in  Miri next week, Most probably from Friday to weekend!!!
So, lemme no earlier k darlingss 😍😍

Alhamdulillah, permintaan premium beautiful corset makin hari makin rancak sempena menyambut Ramadhan yg akan kunjung tiba.. so, orang2 miri yg sekitar dgnnya, lets meet up & make appointment with me now!

besides, if you buy premium beautiful corset now, you could get cash rebate & have a chance to get a FREE holiday in Beijing...woww! 

Warga Miri jumpa anda di sanaaa~!!!..;)

Mar 1, 2016

CLASSIC Vs ELEGANCE...

Dari segi color and design, personally I prefer the NEW Elegance of course. 


The lace and gold embroidery looks stunning! 
I love the grey (silver) color too, and of course the fabric is so soft

Bila rasa dengan tangan, you can feel the difference
Sangat lembut macam satin, macam velvet, and sangat ringan
Bila pakai dekat badan, rasa macam tak pakai apa-apa, tapi badan terletak kemas, cantik bila nak pakai apa sahaja baju. 

Ada yang bagi feedback, this new elegance  nampak more sexy too! 
Yes, I totally agree ;) 




CALL ME NOW and book your appointment! 




Feb 24, 2016

Best ke?

Ramai yang pm tanya tentang biz. Ada yg taknak join mungkin sebab terlalu banyak berfikir yg negatif daripada positifnya biz ni.



Tapi kalau awk tgk yg dlm gambar ni dorang kata  " bersyukur sebab tuhan pertemukan dengan biz ni ".

Anda mungkin tgh cari biz yg mudah tapi berbaloi kan. Jadi knp tak beri peluang buka hati buka minda untuk join. Sebenarnya di sini la biz paling mudah. 

Kalau kita blh berjaya dlm masa 2 tahun knp nk tgu bertahun2. Hehe

Bukan nak menarik hati. Tapi kenyataan. 😬☺️


Feb 19, 2016

The 3-piece Design

        
                   
  • The unique 3-piece dimensional clipping cups designed to push up, support and provide firmness to chest.
  • Steel cartilage effectively provides firmness and support.
  • Bi-layer depression and tightness designed to flatten abdomen and enhance breasts natural shape at optimum.
  • 2 ultra-soft wire coils help to slim down body, enhance and firm up body contour.
  • The design of bi-layer depression and tightness enables to the reshape of excessive fat around the back, thus to attain an attractive figure.
  • Unique ‘U’ shape at the back not only serves as slimming purpose, but also outlines the back contour effectively.
  • Diamond butterfly serves as an ornament to protrude the exclusiveness of the product.
  • Three pairs of Hook-and-Eye give you safe and comfortable flexibility.





  • Made of seven pieces of ‘smart technology’ wires. It provides support to waist comfortably as well as upholds the backbone and straightens postures firmly
  • The unique body-shape design, transfers the fat from waist to the breasts and buttocks accordingly, thus to create a perfect and well-balanced contour.
  • The imported string from Japan enables the forming of an exquisite waist contour.
  • The flexible cutting design creates a perfect contour individually.
  • Three pairs of Hook-and-Eye give you safe and comfortable flexibility.
  • Diamond butterfly serves as an ornament to protrude the exclusiveness of the product.
  • Certified by American, Canadian, and Quebec Chiropractor Association.

  • The 32-piece stereoscopic cutting design, based on ‘Fragmentary Pressure Compression Theory’ will effectively divert displaced fat to its original position.
  • Unique hip cup cutting and design will effectively rectify the sagging buttocks, enhance the hip curve and prop-up-hip.
  • Detached contour thigh and buttocks, divert excessive fat around the thigh into the hip cup, attaining attractive  hip contour.
  • Cotton on the waist of girdle provides comfort and enhances waist curve.
  • Diamond butterfly serves as an ornament to protrude the exclusiveness of the product.
  • The fixed pressure compression at the abdomen reduces the excessive fat, thus to flatten the abdomen.
  • Bi-layer pressure compression design helps to adjust excessive fat around thighs, thus to develop slimmer legs.
  • Holey bi-layer cotton provides comfort while wearing 
  • Flexible laces avoid any uncomfortable feeling.


Other BENEFITS
-Improves BLOOD  circulations
-Stabilize metabolic rate
 -SHAPE UP your body and give a good posture,
FIRM UP breasts and buttocks
-Reduce Cellulite and stretch marks
-DETOXIFY body
-Reduce CONSTIPATION
-Improve RESPIRATORY sistem
-Regulate period flow, improve irregular period and eliminate PERIOD PAIN
-Prevent the growth of CANCER cells 
-Prevent MIGRAINE and GASTRIC
-Help people to CONCEIVE baby
-Reduce back pain and good for people having problem with SLIP DISC




CALL ME NOW and book your appointment! 


Feb 17, 2016

The Leading Body Shaping Lingerie

Do you know that Premium Beautiful Sales sentiasa cecah Million Ringgit every month?


Now, we have two designs to choose from. It can be either the Classic Black or the Elegance in Silver with an exclusive gold embroideries.




- Stunning look with a lovely body contour as it gradually enhances body shape while maintaining excellent figure





Premium Beautiful Elegance

- Total Comfort & Flexibility for today's modern and active women
- Superior High Quality Fabrics, lightweight and high stretchable fabric allows excellent air ventilation and heat reduction
- Ergonomically Safe as it is woven with far infra-red ray (FIR) to promote better blood circulation while shaping the body effectively





CLASSIC Vs ELEGANCE...

Dari segi color and design, personally I prefer the NEW Elegance of course. 
The lace and gold embroidery looks stunning! 
I love the grey (silver) color too, and of course the fabric is so soft

Bila rasa dengan tangan, you can feel the difference
Sangat lembut macam satin, macam velvet, and sangat ringan
Bila pakai dekat badan, rasa macam tak pakai apa-apa, tapi badan terletak kemas, cantik bila nak pakai apa sahaja baju. 

Ada yang bagi feedback, this new elegance  nampak more sexy too! 


Yes, I totally agree ;) 







CALL ME NOW and book your appointment! 

Feb 11, 2016

TOP 5 Reasons Women Choose Premium Beautiful Corset

There are so many brands available in the market too.

Here I would like to share some tips that might help you to decide to go with what brand when you are looking for a corset/bodyshaper/bengkung. Most of you dah memang biasa dengar "Premium Beautiful", and some people just call it "Beautiful" or "PB".  Premium Beautiful Corset is already in the market for more than 20 years. Wahhh.. 20 years ago, Naa baru Darjah 5 kot and still main masak-masak lagi ;p

So, Kenapa agaknya PB ni famous dari dulu?
Why people keep on talking about this corset?
Do you know that Premium Beautiful Sales sentiasa cecah Million Ringgit every month?

Listed here, 5 top reason why women choose Premium Beautiful Corset


No. 1

All women wants to look good by having a perfect hourglass figure.They also want to lose some weight.

Most of us women, always complaining about body figures.
Ada yang nak besar situ, dan nak kecik sini. As we grow older, all body parts makin mengembang, jatuh, dan lari alignment. Kat sinilah Premium Beautiful Corset menjadi KEPERLUAN utama!

A good corset can hold and shape the torso, giving the desired figure. Women choose to wear it to emphasize their curvy figure, as this piece of garment reduces the waist and exaggerates the bust and hips.

Corset will act as an external gastric band and do not allow much expansion of the stomach, thus helping to control appetite and reduce food portions. Erti kata lain, kita dapat kawal kuantiti makanan yang kita ambil dan percepatkan proses nak kurus.

No. 2

Modern women always want to look at thEir best even after giving birth. Wearing the best corset in confinement period is crucial!

The post-baby figures can be really upsetting, we want to be back in shape in fastest time and gain back our confidenceWhy Premium Beautiful is the No.1 choice of confinement corset?

Because it is HASSLE FREE, unlike the traditional wrap.
Bengkung tradisional yang panjang berjela-jela tu bukan mudah untuk dipakai sendiri. Seketat mana ikatan pun, in few hours or after few toilet trips, semua akan jadi longgar dan tak terurus. So, lebih baik pakai bengkung moden atau corset yang memberikan hasil yang terbaik.

Premium Beautiful Corset
is embedded with Far Infra-Red Rays (F.I.R) which offers Health benefits to mothers.
Besides shaping and tightening, PB also helps you to overcome stretch marks and cellulite. Your breastfeeding journey will be a lot easier too as it can increase your milk supply while providing the best support your body needs. NO more 'bengkak susu' dalam pantang juga.


No. 3

Every Bride want to be Beautiful from every angle. From top to toe must be perfect!

As the wedding approaches, women will be looking for perfection in every single details. From the wedding invitations, dulang hantaran, pelamin, khemah, wedding cake, the wedding Ring, hand bouquet, wedding shoes, make up, sehinggalah baju pengantin semua perlu sempurna. 
Secantik mana pun baju pengantin or wedding dress yang meletop tu, it can never be a perfect fitwithout wearing the correct lingerie set. Because of that, women choose to wear Premium Beautiful corset underneath their stunning wedding dresses.

It is also a good investment, as you can wear it even after giving birth.

No. 4

Premium Beautiful can help women in/with gynecological related issue

As mentioned previously, this corset comes with FIR health benefits.
Premium Beautiful corset can be consider as one of alternative treatment for hormones imbalance, period irregularity, infertility, and menstrual cramps. However, you must always consult your Dr. first.

For those who have slow bowels/ constipation issues, the pressure of wearing a corset can sometimes stimulate the intestines and may allow a brief increase in peristalsis immediately after taking off the corset, making it easier to have a bowel movement. 

No. 5

It's about getting the BEST SUPPORT for your body posture, specifically your back.

Corset helps to control back pain and correct posture.
It also helps those with past injuries (e.g. car accidents, vertebral fractures, slipped discs), neurological disorders (e.g. tics, ataxia), wear and tear injuries (e.g. osteoarthritis, degenerative disc disease) and auto-immune disorders (e.g. rheumatoid arthritis, fibromyalgia). Corsets may prevent scoliosis patients from worsening of their curvature once they no longer have a brace.

Have you ever heard, Premium Beautiful Corset have can reduce the intensity of headaches or migraines? Yes it is true and over time, wearers have noticed that the corset helps stop their headaches completely as proper posture can take the tension off the neck and shoulders.








From the Top 5 reasons, 
all women should consider wearing a good corset.
I hope my detail explanation above can help you decide.

The best investment made is to invest in yourself.
You can start by taking care of your body, in and out.



CALL ME NOW and book your appointment!