Feb 13, 2015

Misi mencari HUMMER.. =(

Masih dlm proses mencari "hummer".. dah seminggu hummer x balik rumah. Sebelum ni die pernah hilang 3-4 hari n masa tu pon i dah macam org giler cari die.. normally die akan kluar pagi2 waktu kita sebok nak pergi kerja, petang bila kita balik, die dah tunggu depan pintu n x sabar2 nak masuk.. lepas isya dlm jam 10-11 die kluar balik n balik tgh2 pagi dalam jam 4-5pagi..  i slalo la cakap dgn die, knp la mer mer ni suke sshkan hati mommy, kluar balik lambat.. kalau weekend , die jarang kluar sbb die tau i ade kat rumah.. n another things sbb die x suke panas..=(


satu lagi perangai die ni, die hanya makan makanan die.. even bila i letak wetfood die jarang2 nak makan.. boleh kira seumur hidup i dgn die boleh kira berapa kali die nak makan wet food tu.. die hanya tau makanan favourite die RC persian 32 jer.. kalau balik tu mmg sbb nak makan.. ni, sampai sekarang x b alik2 lagi, ntah makan ke tidak? tido mcm mana.. dahla mer mer tu x tahan panas..


i've no idea where;s hes been.. tp hati kuat rasa yg die dgn somebody.. dah berhari2 jalan2 cari kat dlm taman.. tampal poster.. flyers.. tp x gibve up lagi cari mer mer.. exceli dis month due date ubacacing n kutu die.. x sempat lagi bawa pergi vet..


i harap sgt, kalau ade org jumpa, please pulangkan hummer balik.. x kisahla sihat ke x.. i misss my son soo much!! cepat balik tau hummeer.. mommy always miss and waits for u.. mer mer 1st baby mommy.. kerama mer mer, mommy nangis every day.. berkali2 setiap hari kadang2 kat opis pon nangis..



nota kaki: mer mer, please be home!!  mommy & etta miss u sooo much

No comments:

Post a Comment