Mar 11, 2012

usaha takwa mulia!!!

menegarkan diri meng-edit header utk blog sdirik..
lm membiarkan die tanpa wajah baru..
ade a few trial which tuan punyer blog buat sdiri by the helping of picasa n picnic
n tq juga pd mekbuk =) tanpa die apelah usaha meng-edit kan?? lol 

hasil pertama... baru tukat B&w jek 

lepas tu.. kite combine2 kan dgn gambar yg same.. 
tapi yg be-warna sbb saya ♥ wane-wani *_* 
ni lah hasil nye =)


dah apply as template, tp mcm x best pulak.. kite nak ade tag line 'dongeng saya'.. ayoyoyo...mcm mane boley tinggal pon tak tau... ngee =) x pe,  sbb malam2 ni mcm rajen kite edit lagik sikit... dgn harapan usaha tu membuahkan hasil.. n yes!!! im done with it!!! yeee haaaa!!! maka terhasil lah header baru blog kite which are.....


ngee =) walaupun sebenarnya senang jerk nak edit, tp bg manusia mcm tuan punyer blog ni.. ini dah dikira usaha yg sgt2 gigih dah ni... UiTM, usaha takwa mulia.. ko ado??? x kan?? tp tetap x puas hat jugak, sbb bile dah apply still nmpk pelik... pikir punyer piker ape kah kepelikan yg melanda, maka tersedarlah diri tuan punyer blog....

♥ kenapa ade wane-wani kat header???
♥ bukankah niat asal adelah themes black n white jerk?? (okay tipu -_- ade byk kelabu)
♥ okay mari betulkan lagik!!!

dan akhirnya terhasil-lah hasil terakhir yg telah pon digunakan sbgai header... owhohowhowo.. lame x?? old fashion x?? tuan punyer blog mmg x kesah.. yg die tau, die dah berjaya!!! hip hip hooray!!! hip hip  hooray *melompat2 buat cheer leader* kalau santek la rupe melompat2 mcm tu kan?? 

so, leave a comment on the new looks! k. baiii nak titon =)


Nota kaki: lapar pulak mlm2 mcm ni.. mn protein2 saye???


No comments:

Post a Comment