Feb 2, 2012

symptoms part 2!

symptom flu adelah maseh melekat dgn jayanya... i dun noe when it will go go away!!! syuuhhh!!! syyuuuhhh!!! ayoyoyo tp ape yg pasti, i akan perg cameron dis saturday n surely my flu, sneezy nose n watery eyes akan folo!! sgt x best bercuti dlm keadaan begini!! owhohoho.. apela mau jadik? nak bersin haacchumm hacchhumm ribu ribu kali.. otak jadi lembab, muke jadi ketat, mulut jadik bisu.. luckily tgn masi boley menaip dgn jayanya.. pheeww~ panjang kan?? (ayat mestila exaggerate kan?)

malam besok si nanai nak balik semenanjung tnah melayu.. owhohoho pasti aku kene amek kat airport kan?? memang muke aku muke airport kan?? nai, sile belikan aku famous amous yg sedap tu before kuar dr terminal building (mest mintak hadiah ok)

nota kaki: hujan lebat n seremban adelah banjir!!!

No comments:

Post a Comment