Dec 27, 2011

mimpi bw aku pergi bintang pleeasseee!!!



Vampire kegemaran korang Twilight!!! tgk pelamin dieorg ni!!! santek kottt!!! Saya tak tengok lagi movie ni!! =( tapi pasal orang dah bising-bising pasal momen wedding diorang yg sweet itu... my fwen, dia rasa seperti tiba-tiba nak kawin lepas tengok movie ni!!
Auchhhh..

tapi....
kalau tengok gambar di bawah, memang santek sgt pakaian pengantin yang Bella guna... owhohohooho... nak kwen boley???
mcm ni kire bareback x??
kalau x ingat pakai tudung, ade yg saya mau baju mcm ni... ngeee =)
Harga gaun ini dikatakan berharga 35, 000 pound n boley dibeli butik-butik tertentu jer!!! #unlike
kasut die lagila!!! kasut yang telah digunakan dalam set ini ialah dari jenama Manolo Blahnik yang dihiasi dengan batu-batu permata.

nota kaki: ade berita gumbira bila Pereka Herrera telah merancang untuk mengeluarkan pakaian pengantin bertemakan Bella ini pada koleksi 2012 yang boleh didapati di butik CHNY mulai tahun depan n dijual pada kadar USD 799.00 sahaja!!! jgn tanya kalau saye pokai next year!!!

No comments:

Post a Comment