Dec 30, 2011

Quality?? yikes!!

There are certain people in ur life..

Who u can never see yourself in a relationship with..
But they’re special to u *_*
I mean so special but cant never beat the love to our parents!!
Seriously!!

Guess what??
They’re one of the most important people to me & a relationship like that is more special than any love interest i can find..
No matter what, i know that these people will always have my back...
at any time and moment!!

Even though u don’t talk for years,
& out if nowhere u start talking again :) it’s like u never stopped...
Like they were there all along, supporting you mentally and emotionally.
Things are to be used and people are to be loved..

But the problem in today's world is that,
people are used & things are loved..
Having few true friends is better
than having a large network of pretentious friends :)

And once again, i bet that
Quality beats Quantity all the time!!!

nota kaki: i love my job as QA!! (all of sudden kan??) lol!!

Dec 27, 2011

mimpi bw aku pergi bintang pleeasseee!!!



Vampire kegemaran korang Twilight!!! tgk pelamin dieorg ni!!! santek kottt!!! Saya tak tengok lagi movie ni!! =( tapi pasal orang dah bising-bising pasal momen wedding diorang yg sweet itu... my fwen, dia rasa seperti tiba-tiba nak kawin lepas tengok movie ni!!
Auchhhh..

tapi....
kalau tengok gambar di bawah, memang santek sgt pakaian pengantin yang Bella guna... owhohohooho... nak kwen boley???
mcm ni kire bareback x??
kalau x ingat pakai tudung, ade yg saya mau baju mcm ni... ngeee =)
Harga gaun ini dikatakan berharga 35, 000 pound n boley dibeli butik-butik tertentu jer!!! #unlike
kasut die lagila!!! kasut yang telah digunakan dalam set ini ialah dari jenama Manolo Blahnik yang dihiasi dengan batu-batu permata.

nota kaki: ade berita gumbira bila Pereka Herrera telah merancang untuk mengeluarkan pakaian pengantin bertemakan Bella ini pada koleksi 2012 yang boleh didapati di butik CHNY mulai tahun depan n dijual pada kadar USD 799.00 sahaja!!! jgn tanya kalau saye pokai next year!!!

Dec 22, 2011

bingit!

Kenang-kenangan
Harus nya ia dikenang dalam memory
Yg khilaf pasti pingin di padamkan
Yang indah pasti ingin di simpan rapi
Soalnya ini tentang kehidupan
Kehidupan yg dikatakan kebahgiaan
Setiap yg di rancang
Di dalam hati udah tertulis
Akan datang antara terbit dan senja

Begini,begitu
Bolak balik sesuka hati
Kadang ada ribut
Kadang hujan renyai-renyai
Kepala pusing
masih di bulatan yang sama
Terumbang-ambing berlayar ditengah dunia
Mencari seruan yang membisik udah sampai masanya
Tapi kapan lagi??

Bunga indah akan berkembang seindah kelmarin
Kelmarin pergi
Apa lagi yang tinggal cuma misteri
Begitu ya???
Iya begitu!!

nota kaki: human species are all such tragic drama queens

Dec 21, 2011

what have i miss?

im leaving this blog more than a month i guess!!
too hard in handling both work and study life... =(
during that, numbers of things happened..
perlu x nak ckp in here??? ngee..
end nov we start with hectic class..
n my maintenance work pun sibuk nak join..
ye lah.. sape sururh kerja dgn international contractor kan???
da best part is bile that cont x leh nak adopt our method in deliverables..
menyampah dah x terucap!! #_#

continued with zura weds!! kelantan here we come!! dah pergi n dah balik pon!!


okay, kiteorangkan kategori manusia yg selalu pupus duet, so kite tdo tune je okay...jimat!! ngee..

its my 2nd time pergi kelantan.. dulu pergi wana kahwin.. n now azura kahwin.. da third time nnt pon sbb kawen juga!! tp bukan i kawen.. my colleages pulok!!
aiyoyoyo.. musim kawen kan skunk??

then after wed si zura.. kite masuk kelas balik!! eeiiii.. EIA is waiting!! seriously im so takot n ngeri dgn dr ruslan!! doa je EIA saya diterima... takot!!! berhempas pulas menyiapkan EIA sampai 2-3 malam x tido... salah sdiri kan?? buat last minutes.. tp biasalah alasan org dah kerja.. x de mase.. wahahahha (alasan yg x kan pernah x de) tapi dah submit okay!on time!! dis saturday will be our presentataion n hopefully everythings going to be fine!! my adrenaline rush is sooo sooo bile cakap pasal EIA ni tau x!! dah.. x nak ckp lagik.. =_=

last week ade photoshot!! yeaayy!!! white studio here we come.. eventhough 1 hour session tapi sgt seronok!! we gathered along!! about 10 of us!! da pics will be uploaded soon by zura..

nota kaki: rasanaya mcm dah ckp byk tp mcm x de effects pon!! pendek je kat wall kan???