Sep 10, 2011

hati menaip #_~

Dah 2 weeks of raya..currently da masuk kerja tp mcm byk malas dr rajen..munday cuti, tuesday mc, wed kerja, thurs suda raya2, friday cuti lg.seems im workin 1 hr je utk minggu ni.. Hurm,duduk di malam2 ni sorg2 byk sgt yg dipikirkan.(mcm pm pulak,padahal pencacai je pun smbil kunyah roti bkr ni hah) semangat harus lebeh bila clas wil start dis munday,a hectic weekdays i bet!! (kuatkan semangat okay_tp sbnrnya mood blaja x jumpa lg kat mana, x nak pulang ke hoi wahai en mood, dah raya lama ni) duduk supper buat ai teringat kenangan2 lama (lame,mode cintan dtg) wahahaha,sgt truk kan saya?? At least, i do hav good memory with them even x last lama ~ lol! *_* da best lesson is i learn how to appreciate what i have, b4 times makes me appreciate what i have.. Hurm,emo kan kte malam2 ni.. Its okay! Im just fine =) damntrue if i said im struggle a lots during dat yr.. Reduces weight? Owh yes!! Tp dah gain back since pindah sbn. lol (crdt to them yg bejaya hapykan sy,bg mkn manyak)

2 comments:

  1. kuatkan semangat kawanku lailatulmunirah :)

    ReplyDelete
  2. tq lily... lily x buat open house ke tahun ni??? wee =)

    ReplyDelete