Aug 23, 2011

Hurm..sekejap je dah 23 hari berpuasa. tak lama lagik raya la pulak. so, next week adelah wajib untuk balik ke kg masing2!! jgn nak sebok2 keje rajin n x cuti. Tq jugak pd company yg bagi off record cuti on 29th August, jimat cuti tahunan saye kan?? So, monday leave akan dianjakkan ke monday lagi satu la, sungguh lama cuti raya kan??wuwuuwuwuu.. duet raya maseh mampu dpt ke?? ayokk!! #pingsan

Da lama jugak x update blog gune desktop office nih.. selama nih duk update via handpon saya yg canggih(yg asik nak hangtuh) tu la.. send via email jerk.. waa.. dunia di hujung jarijemari ku yg runcing kan(mcm jejariruncing pulak dah kan) tu laa,alkisahnyer rindu nak menaip kat keyboard yg besar ni ha.. kalau x selama ni duk taip kat handpon kecik tue.. jenuh jugak nak habeskan satu perenggan.. haaiiss..

lagi ape lagi nak tulis ni?? hahahaa, x tau ape lagi nak tulis pulak kan?? mari sambung buat kerja. Kerja yg bertimpa2 ni x diherankan pon, mood raya punyer pasal..apelah naseb kertas2 diatas meja ni, kalaulah kertas2 ni boley berckp ade yang die marah kiter.. x abis2 review, bilalah nak dsiapkan??

Nota kaki: raya, nak pakai baju aper???

No comments:

Post a Comment