Jan 31, 2011

currently...i'm not & can't focused in everything i buat..
saya sgt cepat kecil hati... (x tunjuk tp sgt selalu)
saya cepat jeles dgn org disekitar saya..without a reason dat i rasa concrete enuf!! WTH!! sgt x faham dgn my own feeling.. x tau ape & what am i supposed to do.. dahla saya mmg x leh buat early decision.. tp it's just worsed time to time..herk sungguh!!
selalu nak cerita dgn org tapi x reti nak mula mcm ne..

bdw, semalam saya delah hantar rumate syg saya pulang (add of kak yong~kamu tinggal si hensem sorang2 cian die) ahahhahaa... then me n kak intan jalan2 cari jeram tebrau which locate @ tiroi!! cool giler!!! agak suci lagi sbb jalan kecik x hingat!! tp sagt peaceull!! lg2 minah jiwang mc i ni la(kak yong kata la) me x tau la me ni jiwang ke xx?? owwhh hohoho...

then, da best part is bila seremban dihujani dgn hujan sepanjang hari..faham2 je la kan>> adela org tuh nama die suhaila samsudin,,eehhh salah, suhaila sulaiman.. die janji nak ikot tp bila hujan dah membasahi bumi tanpa henti maka die dgn rela hatinye duk bergulung dlm slimut n x nak folo kiteorg(sila cakap budak ni buruk peranagi) TQ =)

foot note: SAYA LAMA TINGGAL KAMU KAN blog..-_~

No comments:

Post a Comment