Aug 5, 2010

munga2???

korang mesti perasankan lately ni sy adelah gigih bertukar template..
esp bila sekarang blogger dah bg macam2 jenis design...
takda la tukar apa sangat pon...
balik2 yang sama aje, janji ade pink n green!!
n currently ade folwery plak...wee heee ~_~

tapi skunk ni kerja dah senang..boleh click2 aje
dah la sy nie jenis yg lak malas nak tukar2 layout..(leceh okay)
cuma sbb da kne sound* blog sy adelah sgt plain n kosong..
kenapa dah tak letak benda2 best semua*bdw, ape yg best???
nampak tak ceria la, buhsan la,apa2 la...
so ai pun start la tukar2..
konon2 nak bg ceria... cria ke skunk nie???

hurm,okla tu je lah luahan hati buat kali ini...
wah luahan hati??? katanyer lah kan...
*kelip2 mate*

foot note: wahai incik di melaka, sy suke awak la...=)

2 comments: