May 6, 2010

SA_BC_SRBN_KL

sy adalah meluat bila dah berkobar2 nak menulis *muke bersunguh2*
time-time tu la nak cannot find server,problem loading page la..
ataupun kat tab tu berderet-deret loading..loading....loading....
demmit!! buhsan betul!!! *muke berkedut thn marah*
baru lepas bayar bill kot...
rasa macam nak kunyah je berokband nih..
tp bukan salah berukband nih xceli, mmg area ni mcm bagus-_-

sangat best week baru ini..
balik melaka dan berdating sama yg sorng tue..tee heee..ngee~~
kamu sila jgn kembang hati jika baca... ('+_+')
ibu saya n mak kamu adelah planner paling cerdik sy penah jumpe..
mkn n tidur di tepian pantai(bukan pantai belakang rumah okie)
kerja kl-seremban sampai kurus..x kurus,adalah tipu disitu
berkaraoke sampai tak larat...
makan after karaoke_its supper tp makan mcm lunch *_*
bermakan2 seafood di tanjung dawai, tipu2..d banting..
tanjung dawai tu lagu la...+)aiyark!! nmpk sgt terpengaruh dgn karaoke
walaupun masa sangat-sangat mencemburui,tapi saya have fun sangat..
say tag mint,joji,din,fera,azri,shikinto n en bob.. tp efek ke tag kat blog??
ngee...heee...huu...guu..gaaa

btw..akibat terlalu galak berseronok.
terjadi la insiden2 yang boleh di kategorikan semacam musibah terhadap aku..
(musibah dtg dulu before aku bahgie2 sebenarnya)
handphone yang di sorok bunian...ngeh2..ngeh2...
sebenarnya; hp itu tersorok di celahan seat kereta...
nmpk sgt saya adelah careless kan?? kan??
hahahaaha.. ye, sy mmg sgt careless..sekian=P

nota kaki: jujuk la!!

No comments:

Post a Comment