May 25, 2010

ape kes??

betul ke salah..

sakit ke sedap..

gelap atau cerah..

kenyang ke lapar..

malas dan rajin..

kiri atau kanan..

May 23, 2010

mode of hated

i hate u people!!!

but i do text them n tell them i hate them..

my mood keep swinging okay!!

so if i do text n make u mad faham2 je la...

i mmg sgt moody skunk!!!

dun ask too much..

nnt silap2 kne sembur n hamukan saye pulak...

nota kaki: PMS ke sbb jd mcm nie?? sgt leceh!!

May 15, 2010

saya sgt emo sekarang

Ketika kita tidak pasti untuk memberikan jawapan kepada soalan-soalan yang lahir dari hati kita sendiri, itu tandanya sudah sampai masanya untuk berangkat pergi.. Kala itu, sepi lebih indah dari sebarang bunyi. Jika kita terus berteka-teki sedang teka-teki itu tidak akan anda temui jawapannya, sepi mengatasi segala nikmat. Maka katakanla pada diri, kali ini biarkanla perpisahan ini, satu pengorbanan yang perlu kerana hidup ini hanya akan bererti bila tiba-tiba terasa kehilangan dan diperlukan, antara rela dengan tidak, walau ada yang lebih dari tahu, tidak ada yang lebih berharga. Itu lebih bererti kerana ada kalanya perpisahan lebih bermakna daripada satu perhubungan yang amat menyusahkan. Tatkala kita berasa amat sakit oleh satu perhubungan, maka adalah lebih baik melangkah pergi. Adakalanya kita perlu melangkah ke belakang untuk mengorak langkah lebih pantas ke depan...

Adakalanya sepi menjadi lebih indah kerana disaat itu kita ada ruang untuk mengingati dan merindui. Tidak perlu merayu pada kerana hati kita milik kita dan bawalah hati kita dan pergilah dari situ..

Aku berhenti berharap

Dan menunggu datang gelap

Sampai nanti suatu saat

Tak ada cintaku dapat

Kenapa ada derita bila bahagia tercipta

Mengapa ada sang hitam bila putih menyenangkan

Aku pulang tanpa dendam ku terima kekalahanku

Aku pulang tanpa dendam ku salutkan kemenanganmu

Kau ajarkan aku bahagia……

kau ajarkan aku derita

Kau tunjukkan aku bahagia……

kau tunjukkan aku derita

Kau berikan aku bahagia……

kau berikan aku derita

footnote: anda berumur 23tahun tapi masih jahil n bertindak bodoh kan??? -_-

May 11, 2010

A to Z is I lurv U

Annoying
Bad
Charming
Delightful
Encouraging
Funny
Grumpy
Happy
Irritating
Jealous
Kind
Loyal
Mysterious
Naughty
Outrageous
Perfect
Quarrelsome
Responsible
Simple
Talented
Uptight
Vivacious
Wonderful
Xtraordinary
Youthful
Zealous

nota kaki:i lurv u, u love me, were happy family, with a big heart given from me to you,then u say u lurv me too *jumpin2!! tee hee*

May 8, 2010

siapa??

ia sedih dan gembira tapi disorokkan...

kerna ia sukar dilafazkan melalui kata2...

perbuatan adelah lebey dr cukup...

tapi semuanye hampa bg saya...

saya hanya perlukan pendengar...

tiada..kosong..nyata berbeda...

kosong...

nota kaki: otak adelah beku..

May 6, 2010

SA_BC_SRBN_KL

sy adalah meluat bila dah berkobar2 nak menulis *muke bersunguh2*
time-time tu la nak cannot find server,problem loading page la..
ataupun kat tab tu berderet-deret loading..loading....loading....
demmit!! buhsan betul!!! *muke berkedut thn marah*
baru lepas bayar bill kot...
rasa macam nak kunyah je berokband nih..
tp bukan salah berukband nih xceli, mmg area ni mcm bagus-_-

sangat best week baru ini..
balik melaka dan berdating sama yg sorng tue..tee heee..ngee~~
kamu sila jgn kembang hati jika baca... ('+_+')
ibu saya n mak kamu adelah planner paling cerdik sy penah jumpe..
mkn n tidur di tepian pantai(bukan pantai belakang rumah okie)
kerja kl-seremban sampai kurus..x kurus,adalah tipu disitu
berkaraoke sampai tak larat...
makan after karaoke_its supper tp makan mcm lunch *_*
bermakan2 seafood di tanjung dawai, tipu2..d banting..
tanjung dawai tu lagu la...+)aiyark!! nmpk sgt terpengaruh dgn karaoke
walaupun masa sangat-sangat mencemburui,tapi saya have fun sangat..
say tag mint,joji,din,fera,azri,shikinto n en bob.. tp efek ke tag kat blog??
ngee...heee...huu...guu..gaaa

btw..akibat terlalu galak berseronok.
terjadi la insiden2 yang boleh di kategorikan semacam musibah terhadap aku..
(musibah dtg dulu before aku bahgie2 sebenarnya)
handphone yang di sorok bunian...ngeh2..ngeh2...
sebenarnya; hp itu tersorok di celahan seat kereta...
nmpk sgt saya adelah careless kan?? kan??
hahahaaha.. ye, sy mmg sgt careless..sekian=P

nota kaki: jujuk la!!

May 5, 2010

LUNA = colour

life??
definiton could be so objective as each human have their own opinion
life could be full of mixed emotion under the earth..=)
colour of of life is like a painting..
either we color it with wonders of colors ^_^
or
simply leave it empty

or dull…
so, make a choice..
as choice will not let our life hanging over
without decision, point n etc..
we want to have a beautiful life
n we have the power to choose what pretty picture we want to paint for our life…

nota kaki: all we have to do is CHOOSE,dun blamed others as you're the one who coloured it with ur own colour..lurv (~_~)