Feb 8, 2010

neon dan sg choh

semalam punye semalam...saye n zura ikot kak dyla pegi gombak!!! pegi jumpe busu dia..
*busu y suke bg kami mkn sampai gemok itu* sgt suke bg we mkn n mkn n mkn.. til perut x berkesempatan lapar..huh!! sungguhla baek tp sungguhla seksa perut kami.. bdw, tenkiu busu dila.. we gerak from shah alam just after maghrib, then pegi bank withdraw duet dulu..pastue g bank in duit yg dkuarkan td pulak..*sape tah,mcm x le transfer account kan??* aiyark!! menyusuri federal iway yg lengang sgtlah mengesyokkan*ade x dis word??.. hahaahaha=) then arive la dirumah busu...sampai2 je trus mkn mee bandung!! *me dah ckp kan?? mesti kene mkn punyer!! huh..seb bek we x mkn lg.. hahaha.. then we duk n hav a talk..huhuhu...

tibe2!!!busu ckp bout rumah rawang..
teng...teng...teng...
*pegi x? pegi x?*

DAN,tersebutlah kisah bile dgn banggenye makcik yg demam itu*tp demam die baek lepas mkn food yg i msk~pandaikan me masak* malu i.. blushin+kelip2 mate malu2 chumel... wee~~* dila pon ajak balik rawang malam tu gak..n=busu mestila nak!! kiteorg?? well,kiteorg lgla x kesah...jalan2 kan?? baju2 tu x yah pikey,ade spare busu n dewi punye.. so berlepas ke rawang la mlm tu..!!! hahahaa... okie, sampai rawang semue trus tido!! lg best me n zura is havin a very comfort nap ms dlm kete lagi..hahahaha.. seb beka de busu teman dila borak2... wee heee~~ lol!!!

we stay @ rawang on ahad..after zuhur balek gombak..wee huu~~jalan2 kan?? tp,sebelum balik tu singgah mkn "nasik ayam traffic light sg choh" busu ckp nasi ayam tue femes kat situ..tp,me mkn dat ns not dat very da sedap yg sgt2 pon.. besa2 jew...lol!! tu je yg me buat dis weekends tp xtvt2 yg teroccur didlm perjlanan x yah nak cite kan???
me soo tired ite now..nak havin nap.. daa~~

nota kaki: dila, kamu jd x dtg tido @ my bukit changgang ouse ni??
me miss neon2 kuala lumpur*perlukah*

No comments:

Post a Comment