Aug 1, 2009

: : wedding : :

so.. back in melaka.. ape lg lau x g wedding o kenduri =) ...pastueble dah g sn ape lg??? mkn2...mkn n mkn...

mcm my mum said : laksa ni kurang sedap, kuah die cair, then ada salad jew, x de bawang hiris, timun n etc...
me : nak buta mcm ne, biasalah lau caterer, smue nak save buget kan???
buat muka x puas ati T___T

tp i mkn jew even x sedp, kunun2 lapar... amek byk... my mum x masak kat umah...
dah tue td ade nasi briyani gak, tp x nak mkn... kunun2 ns briani berat.. amek ko, putus selera betul la laksa nie... trus ilang selera nak mkn yg laen...

dah la de byk kuih muih .... hikhik...mcm2 kuih ade... dr yg tradisional sampailah yg termoden...hikhihik... ade kuih kesuie*betul ke ejaan nie??

ade agar2, ade kuih yg x tau nm, kerepek pon ade, onde2 buah melaka, bahulu n mcm2 lagi la...
x larat nak senaraikan kat sini...

almaklumlah kalau g mkn lebih dr satu umah... tp seyesly i x leh mkn sbb laksa yg x sedap itu...erkggg~~ hate dat feel...
kuih muih...yummy!!!! seb baek kuih die seda tau...i mkn kuih byk gak...hakahak...peduli pe org pandang!!! dah die yg jemput, so kite g mkn la puas2 kan?
kan? kan? kan? kan?????

No comments:

Post a Comment