Aug 5, 2009

: : dari hati ini..: :

hikhikhik...waaa..mari tersenyum kelegaan bersama2.. akhirny duit ku terbang jua...muahahhaha...tau x g mane?? blikan my adik ps3 yg dia idam-idamkan selama beberapa bulan kebelakangan inie...maka dgn itu hancurlah harapan ku utk membeli kamera berkuasa tinggi yg aku idamkan itu...jom gelak lg.... sedapakan ati lah...so, terbanglah duit 1800 itue.... moke cine lelaki yg x berapa comel itue senyum mcm kere dpt bunge...

ade ke patut die bg kurang 60 hengget jew..bg la kurang byk2 sikit...kedekut tul!! tp x pe la...tu je yg die nak bg..i pon mls nak hadap muke cine tu lm2..nnt lg byk mende adik aku yg "comel" tue nak tambah...comel ke??? hahahhaha.. baik x saye??? baek kan??? sy la contoh kakak yg solehah itue.. mesti semue adik nak dpt kakak mcm saye kan?? hahahahahh...*nie still nak sedapkan hati tau x!!!

tp,dr +ve site, die je adik i..so, x kan nak berkire?? aku mesti la x reti nak maen mende alah tue... sbb terbeli ps3 adelah kerana psp3000 die ilang, so truslah dblikan je yg up lg... wi2...wwi2...**ade sape2 rase nak jd adek saye ke??** mesti ramai kan??? hahahahhaha... i noe... i kan kakak contoh yg baek...

k lah, i nak join die men mende tue...so, dilain post lau dpt amek gambar adek ku itue, sy tunjuk k mende tue...*adek aku nie alergik ngan kamera, so ssh sikit nak mek gambo die... silap2, ko kne penumbuk sulong...

nota kaki : mlm nie 15 syaaban maka genaplah 16 tahun pemergian arwah nenek saya ke alam barzah, sama2 lah kite doakan kesejahteraan arwah di sana... amin~~~

2 comments: