Aug 3, 2009

: :bad feeling: :

im sad...sad yg sgt2 till i x leh nak ckp, n i x leh nak bgtau others, so it make me more sad...y it happened could be da best ques to be ask in any situation... y?? hah!! susah soalan tue, nak salahkan takdir?? x~~ nak slhkan keadaan, mungkin la.. hah, but y it occurs, da ques keep pestering u sampai bile2.. im always dreamed...i ada happy family...tp reality nyer?? tuhan je yg tau, i cukup semua tp still ade yg x cukup dlm ati i.. i nak sgt rasa hidup dlm fam. yg sgt bahagia..*ade x 1 happy perfect fam in dis world skunk?* hahhaa...mungkin soalan tue ade yg akan jawab yes,..and ade yg akan jawab no..tp i akan jawab no...sbb setiap kali we hav dat perfect fam speacially in malay*mesti ade org yg jeles..sshkan org yg mcm nie...x leh tgk org lain happy....ape bile org lain happy, die dpt prob ke?? x cukup ke dgn ape yg die ada dlm dunie ni?? hah??? jawab la pempuan tue!!! oopppss!! emo sikit... tp, i cume ada die sorang je, tp nape die jd mcm tue?? i tau nape n i x slhkan die...tp kenapa org tue buat mcm nie, mayb ade org x fhm ape yg i bebelkan nie, tp i kisah...i x tau nak ckp dgn sape skunk nie.. so, i tulis...n sumtimes i just hope yg die pergi jumpe tuhan cepat2, at least die x kan sshkan org lain n die pun x sshkan diri sendiri sbb org yg jahat tue...bukan nak doakan keburukan , tp i terfikir mcm tu sumtimes...bg pihak org g jahat itue, sedarlah diri awak tu dah tue, sepattnya dekatkan diri dgn tuhan bkn dgn syaitan ok!! jgn buat jahat pd fam. org lain sbb u xtau ape akan jadi pd anak cucu u...=(
so, my ****, i really hop eu akan berubah 1 day, even if i x kan pernah jd ur best ***** in da world, tp i nak u tau yg u always in my heart ok!! i ade u sorang je as my **** so i dun wanna loose u, sbb x de ape yg dpt replace u in dis world.. =/ im alway pray dat u could change, maybe not now, but sumday..=)sumday dat illl hav 2 wait for too long...huh...tp,dat changes could bring lot of changes in our life..hopefully..

No comments:

Post a Comment