Jul 24, 2009

: : ingat lg x ?? : :

wi2.wi2.. sudah lame xpost n talk2 di sini... (saya malas...)
itu yg boleh disimpulkan la... so, td auntie sy bagi few pica mase we all d sabah dat day..tp pica yg under water la, my pic x byk sbb i mcm xsuke sgt duk dlm air, takut~!!! ahahahahaa, kaki x jejak tanah, so sgt takut... saje je nak bg sape2 yg nak tgk...dr x de ape2 yg nak di cerita, bek i put da pica kan???

resort yg saye duduk, gambar ni dr dlm speed boat yg i nek...

dat was my uncle from his bacside,,,nga ush pakcik2 yg bw boat tue ... tp seyesly sgt murah la duduk disini... & ull satified wif the staff, food(sgt2 kenyang ooo)...and also its services...

ikan pon pandai ngorat kan??? tp i assume dat fish is my abg la.. hakhak,....

sangat chantek alam dasr laut kan???tp sygnya, i tkt nak masuk...bile dilihat2 pica tue, ade la 2-3 je my pics dlm air(dis is one of dat la)...hahahahaha(penakut rupenye bdk bulat ni)
n i look more fat in da water(sbb tue picca yg lg 2 tue x nak upload,nmpk fatty dismping tidak menutup aurat...(kat sn ade xcuse utk open tudung k...tkt lemas ms scuba)...=)


dey call dis chrismas tree...x nmpk mcm pon, tp dgr jew dat abg ensem yg jd tourist guide tu bgtau...

it looks lyke lady bird kan??? tp dey call it >>>>>erk, i x ingat nm die la...


so, itue jew, di keluaran nie, sehingga berjumpa lg di lain sesi...bubye...
**m having my holiday___beach blakng rumah saye...=)

2 comments:

  1. akhirnya aku singgah bagi comment kt blog ketul!haha..
    muax

    ReplyDelete
  2. ooo..
    hahaha...blog aku yg buhsan..
    ngeh2...

    ReplyDelete