Jun 12, 2009

h A i H~~~

...........................................nape start ngan haih??

sbb i dun noe i patut buat ape xcept watch movie, n duk lepaking at home.......so, just get my result semalam... agak keciwa tetapi bersyukur je la... mungkin itu yg sepatutnya kan??

so, time2 cm nie, nak buat ape??? me n zura all alone at home... just have our lunch... @ ......"NASI LEMAK CINTA SAYANG".....
saja nak highlight sbb zura seems suka sgt mkn kat situ...
even i dah x larat nak g sana, tp i x tau nak pilih other places.. so.. mkn je la...

ow long i x updated my blog pon xtau.. bukan x de tenet, tp malas... kan mimie dah ckp aritue...ms mula2 buat blog...
mimie : x yah la buat blog lau u tue malas nak update...
tapi @ dat time mcm kuat semangat jew even i tau ape die ckp mcm betul...huhuhu, but i jawab mcm nie...

saya : i rajin, i sure i update at least couple of day mesti ade 1 entry..

but now, mcm hampeh jew... hikhik...

nak tau x??? semalam we watch terminator:salvation.... seresly, i x faham... hahahahaa, buang duit sungguh...lagi bgs if i use dat money for bli coffe kat starbucks... tp da tgk kan... nak wat mcm ne...

zura is lost again.. i x suke la duk kat umah alone... buhsan tahap maksima weh..dimana si zura inie.....

mencari zura didalam umah....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

No comments:

Post a Comment