Jan 11, 2009

new year~~~



its been 11 day since we clebrate our new year....
new year lg kew?? huhuu..
maknenyer...
dah 2 weeks mula class...sgt buhsan...huhuhu
project design pun da ada....
buhsan ngan esteem... seronok ngan autocad~~~uhuhu..

bila kije x siap n x tau nak wat mcm ner..nila jadinye,duk kat fac lame2..pastue jadi lapar...
bila dapat makanan...sure2 dat food kne serbu...huhuhu...inilah bukti keterukkan kami... lapar2!!!!
tapi mcm x sangka dah last sem... sedeh xtually...tapi nak wat mcm ne kan...
dah almost 4 years rupenyer we all bersama2 di uitm yg tercinta inie... dari duk ostel sampailah duk rumah sewa...dari naik bus sampailah ade kete...**sib baik ibu mak ayah uncle aunt baik ati donatekan kereta... huhuuhu..
semakin panjanglah langkah... dari x pandai...da jadi pandai sikit... tapi yg x beshnye bab kne kije la... tapi if ada sape2 yg suke nak kije tue.... congrats la yew.. tp honestly i mmg mls nak start to work... dis year da lah recession.. nak cri kerja agak sshla... ramai yg suh further study,,, tapi mcm pity my parents nak kne support my fees...so, wat should i do???

ade x sape2 nak bg suggestion.. please...huhuhu...x lame lagi blok engine ni dah nak ditinggalkan...sad2... sob2..sob2... byk sgt memory kat sinie... sape2 yg diumpat atau terumpat pon harap halal je lah yerk... hopefully our frensip remains... yo la... we all in one class since in 1st sem...since we r da 1st intake from m3x...
so, speacial cikit la...ahaks~`
dis pica were taken ms sem 1...da right amount of our class...tapi skunk ade yg dah x de... yag kne dismis*meninggal*stop* and some other reason....yg sebelah kanan ni plak picta ms sem 6...
gambar skema... time nie pon ade yg x de... ntah mcm ne leh ilang ... malas nak dtg pun ade... tapi ni semua memory kan...
lagi satu batch kiteorg ada kat penang..
tapi sem nie dieorg datang sinie.. so we alll da ramai lah skunk... untuk m3x je ade dlm 80 org...xtually ade 100....huhuhuh.. fhm2 la... so, for our mpg ade almost 500++ include bdk2 dr dip... havoc giler... x tau la mcm ne... tp dah boley bygkan masalh yg occured nnt... mesti ms nak collect duit~!! paperpun.. wish all my collegues all da best and success in a future~~!! KAHWIN JGN LOPE JEMPUT YERK~~!!

No comments:

Post a Comment