Jan 14, 2009

: : fakta tentang ku : :

:: namaku, lailatulmunira bt omar

:: name ayahku, omar bin hj abd majid --> ayah garang sbb dulu2 ayah kerja as dicipline officer...so quite scary gak ngan my ayah.. tapi skunk sejak umurnya semakin veteran, kegarangannya berkurang la.. tapi satu yg besh ialah ayah x penah marah saya walaupun saya buat salah~~ cian my siblings sbb ayah penah marah them all~!!

:: name ibuku, maimunah bt hitim --> ibu pulak cikgu.. ramai x ble tau my ibu teach agama... ngheh2..ngeh2.. ramai yg x caya sbb diriku ini x seperti anak seorng ustazah** cian ibu, dapat anak pompuan yg ganas seperti ku inie... tp nak wat mcm ne... redha je lah~~lurv u ibu~!!


:: name abangku, khairul nizam bin omar--> sudah lama x berjumpakamu wahai abangku~!! since kawen ssh sgt mau jupe kamu.. kamu sik ingat sama aku ka~!!! saya ini adik kamu tau..ni yg nak marah my sis in law nie.. curi my abang~!! bueks to kak maria~!!


:: name kakakku, lily aznira bt omar --> ni lagi sorang, sik ilang jew.. x jupe jln blik umah erk?? kakakku yg x reti duk umah, asyik mau ytrave jew.. ibu n ayah pun dah x larat mau tegur~~ ade jantung ati, tapi jantung ati pun mkn ati ngan die...**kak ly-> naqib cari lain bru ko tau erk..**


:: name adikku, khairul fitri bin omar --> wooo~!!! ini lg power... tau spending jew.. tp, today die da reg @ ILP= institut latihan perindustrian.. cian ibu, penat nak advice my dedek sorang nie... hopefully bile die da blajar nie, kuranglah kedegilan die~~ gud luck my dedek!! ateh syg kamu!! muaxs!!!


:: name teddy busukku, eeyore & berry--> sudah lama x dimandikan..

:: name hobiku, bowlingkang --> bola bowlin itu x penah x masuk longkang~~ nape yerk???

No comments:

Post a Comment