Jan 31, 2009

: : ini chan tagged lagi: :

aiyark~~pulang2 saja sudah mau tagged org ker?? tapi if bukan si inie chan yg tagged sape je lg yg nak tagged saya.. since i nie aru lagi dlm dunia blogging nie kan... x marah tapi syg bangat pd inie chan~!!

Rules : The rules are simple, use google images to search the answers to the question below.. Then u MUST choose a pic in the first page of the result and post it as your answers. After that
tag 6 people...

I am student of civil engineering,UiTM SHAH ALAM
My favorite Place is MY hOmE~~
RUMAHKU SYURGAKU~!!


My favourite thing is my camera
~~sony cyber shot T2** da blue one lor...

my favourite drink is air barli...
sejuk sikit badan, sbb saye nie agak la baran..

so kne byk minum bende yg sejuk2 erk


i really wat to go to makkah b4 im 30...
**since ive go to makkah twice for umrah, so i hav to go for haj pulak
~~
doakan supaya terkabul yerk...



my favourite fruits is buah durian & nangka!!! if found dis buah, mmgla x leh duk diam, makan x berhenti ~~


I live in..basically in melaka

tapi specific sikit kat padang temu...tau ke??


My school is smk teknik bukit piatu...

kat melaka gak, tapi sek nie form 4& 5 jew...

before dis, kat smk tinggi perempuan melaka...


My Favorite colur is poink and pepel... huhuhu


My hobbies are shoppin and cookin and i can say eatin~~


i wish for
my family and evrybody in dis worl to be hepi all da time... dan hentikanlah all da perang and gaduh2 ~~speacially for people in gaza, palestin...

and...

antara calon2 yg ditagged adalah....

  1. mimie
  2. aida
  3. fidzah
  4. yann
  5. zura~~~

: : ayam pok-pok : :

akhirnya... afta cuti sem berakhir mimie akan menyambung cutinya >>>
inie kerana mimie dijangkiti si ayam pok2...
erk~!!! mcm janji lak kan,hawa da sihat mimie pulak yg kene si ayam pok2 itu...
diselitkan gambar ayam pok2 si memey itu...

x suke2~!!!
nape la time ni die kene ayam pok2 itu...
tapi cian die sbb dis monday ade test design...
so,
after a few menet diskusi wif dla, nanai n fera...
si mimie akan pergi ke test pd ari isnin inie...
dan die akan pulang ke rumahnya sejurus selepas itu..
mcm ne leh kene pun x tau...
sape yg bg memey itu ayam pok2 pun x tau la...
so memey, cepat2 la sihat yerk...
jgn sakit lama2 tau...
sbb we do have lots work to do..

bout your concrete tue...
insyaallah i will help maya siapkan ur concrete tue erk...
so, hopefully u akan cepat sihat~~~!!
take care~!!!

Jan 19, 2009

: : b u h s a n : :

sekarang saya di fakulti

saya sdg finish up my project design..

saya satu group dgn fidzah, mimi n kak ha..

saya sedang bosan...

mimi berada di lab menyiapkan fyp nye...

kakak sdg mengajar fidzah buat aotu cad..

saya sdg buhsan...

ape yg saya patut buat...

sila bg cadangan....

saya sedang menaip, saya tau saya perlu buat ape..

saya perlu membantu membuat presentation power point utk next task...

jadi, saya akan berhenti berkata saya buhsan...

kerana saya sudah ade kerja yg hendak di buat...

sekian..

saya sudah tidak buhsan lagi...

Jan 14, 2009

: : sape bg award nie?? : :






1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

yg memberi ini adalah kawan sekelas ku yg berumur same dengan ku....name die tengku irni nazlia bt tengku ibrahim~!! x tetinggal paper erk~~ maceh2~!!!


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendirisebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

~~~buhsan la, sik soklan nie jew~~

:: nameku, lailatulmunira bt omar ::
:: name ayahku omar b. hj abd majid ::
:: name ibuku, maimunah bt hj hitim ::
:: name abangku, khairul nizam b. omar ::
:: name akakku, lily aznira bt omar ::
:: name adikku, khairul fitroi b. omar ::
:: name jantung manisku , x de org mau saye la.. :: hukhukhuk..
:: name hyppoku, pinky & bluey :: ~tp both da hancus dinodai oleh kengkawanku~~
:: name anak patung terbuangku, x dak la :: saya penyayang la, x buang sape2 pon
:: name hobiku, bolingkang & karekolicious :: ngeh2...

sekian,terima kasih!!~speacially pade irni yg bg saye mende ini yerk~~

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya danmenyatakan nama mereka di blog anda.

and the award goes to

--> cik zuraa chayo!!

--> cik mimi muncit

--> cik irnie sbb bg sayer...

--> cik titin kurus~~

--> x de sape2 la...

cukup la 5 erk, x besh la ramai2..~!!!




: : fakta tentang ku : :

:: namaku, lailatulmunira bt omar

:: name ayahku, omar bin hj abd majid --> ayah garang sbb dulu2 ayah kerja as dicipline officer...so quite scary gak ngan my ayah.. tapi skunk sejak umurnya semakin veteran, kegarangannya berkurang la.. tapi satu yg besh ialah ayah x penah marah saya walaupun saya buat salah~~ cian my siblings sbb ayah penah marah them all~!!

:: name ibuku, maimunah bt hitim --> ibu pulak cikgu.. ramai x ble tau my ibu teach agama... ngheh2..ngeh2.. ramai yg x caya sbb diriku ini x seperti anak seorng ustazah** cian ibu, dapat anak pompuan yg ganas seperti ku inie... tp nak wat mcm ne... redha je lah~~lurv u ibu~!!


:: name abangku, khairul nizam bin omar--> sudah lama x berjumpakamu wahai abangku~!! since kawen ssh sgt mau jupe kamu.. kamu sik ingat sama aku ka~!!! saya ini adik kamu tau..ni yg nak marah my sis in law nie.. curi my abang~!! bueks to kak maria~!!


:: name kakakku, lily aznira bt omar --> ni lagi sorang, sik ilang jew.. x jupe jln blik umah erk?? kakakku yg x reti duk umah, asyik mau ytrave jew.. ibu n ayah pun dah x larat mau tegur~~ ade jantung ati, tapi jantung ati pun mkn ati ngan die...**kak ly-> naqib cari lain bru ko tau erk..**


:: name adikku, khairul fitri bin omar --> wooo~!!! ini lg power... tau spending jew.. tp, today die da reg @ ILP= institut latihan perindustrian.. cian ibu, penat nak advice my dedek sorang nie... hopefully bile die da blajar nie, kuranglah kedegilan die~~ gud luck my dedek!! ateh syg kamu!! muaxs!!!


:: name teddy busukku, eeyore & berry--> sudah lama x dimandikan..

:: name hobiku, bowlingkang --> bola bowlin itu x penah x masuk longkang~~ nape yerk???

Jan 13, 2009

: : f Yp ~: :

da day runs as usual....nothin much...tapi evry saturday kne pergi sg congkak n amek sampel for my fyp....tiring day rite??? tp dat a must..nak buat mcm ne kan... cantik sgt kat citu, hutan2..air sungai, bukit2...mmg seronok... sambil2 amek sampel... mandi skali la...huhuuu.. sejuk n besh giler air die... tapi yg paling besh masa nora n aida wat spa kaki.... kaki yg paling ikan suka mestilah kaki nora.... da furry one.. huhhuhu...kaki nora yg paling ikan suka.. hahhahhaa.. cian aida sbb
ikan2 x suka kaki ie.. huhuhu.. after that sambung buat sampel la... huhuu.. sungguh seronok amek sampel2 itue... huhuhuhu...pas siap.. mula lah aida n nora posing.. last2, gambar saye yg memegang kamera gak x byk... poyo tul~~!! dush~!! cian lala.... bdw... mula2 mmg seronok... tapi bila da lama2, jadi malas nak gie.. dis week nie kne g lagie... at least 4 weeks~~

Jan 11, 2009

new year~~~



its been 11 day since we clebrate our new year....
new year lg kew?? huhuu..
maknenyer...
dah 2 weeks mula class...sgt buhsan...huhuhu
project design pun da ada....
buhsan ngan esteem... seronok ngan autocad~~~uhuhu..

bila kije x siap n x tau nak wat mcm ner..nila jadinye,duk kat fac lame2..pastue jadi lapar...
bila dapat makanan...sure2 dat food kne serbu...huhuhu...inilah bukti keterukkan kami... lapar2!!!!
tapi mcm x sangka dah last sem... sedeh xtually...tapi nak wat mcm ne kan...
dah almost 4 years rupenyer we all bersama2 di uitm yg tercinta inie... dari duk ostel sampailah duk rumah sewa...dari naik bus sampailah ade kete...**sib baik ibu mak ayah uncle aunt baik ati donatekan kereta... huhuuhu..
semakin panjanglah langkah... dari x pandai...da jadi pandai sikit... tapi yg x beshnye bab kne kije la... tapi if ada sape2 yg suke nak kije tue.... congrats la yew.. tp honestly i mmg mls nak start to work... dis year da lah recession.. nak cri kerja agak sshla... ramai yg suh further study,,, tapi mcm pity my parents nak kne support my fees...so, wat should i do???

ade x sape2 nak bg suggestion.. please...huhuhu...x lame lagi blok engine ni dah nak ditinggalkan...sad2... sob2..sob2... byk sgt memory kat sinie... sape2 yg diumpat atau terumpat pon harap halal je lah yerk... hopefully our frensip remains... yo la... we all in one class since in 1st sem...since we r da 1st intake from m3x...
so, speacial cikit la...ahaks~`
dis pica were taken ms sem 1...da right amount of our class...tapi skunk ade yg dah x de... yag kne dismis*meninggal*stop* and some other reason....yg sebelah kanan ni plak picta ms sem 6...
gambar skema... time nie pon ade yg x de... ntah mcm ne leh ilang ... malas nak dtg pun ade... tapi ni semua memory kan...
lagi satu batch kiteorg ada kat penang..
tapi sem nie dieorg datang sinie.. so we alll da ramai lah skunk... untuk m3x je ade dlm 80 org...xtually ade 100....huhuhuh.. fhm2 la... so, for our mpg ade almost 500++ include bdk2 dr dip... havoc giler... x tau la mcm ne... tp dah boley bygkan masalh yg occured nnt... mesti ms nak collect duit~!! paperpun.. wish all my collegues all da best and success in a future~~!! KAHWIN JGN LOPE JEMPUT YERK~~!!